Bcentral
Image default
Bedrijven

Koop ook je elektrische boiler on- line!

Koop ook je elektrische boiler on- line!

On- line winkelen is deze dagen heel normaal en vaak zelfs de enige mogelijkheid. Dus als je oude boiler de geest gegeven heeft en je nu op zoek bent naar een nieuwe, is het prettig te weten dat je zelfs een elektrische boiler op deze manier aan kunt schaffen.
Maar hoe weet je nu hoe veel liter en welk type dat moet zijn?

Op de website van elektrischeboiler.eu hebben ze hier een oplossing voor! Hier kan je gebruik maken van een heel handig hulpje; 
een online calculator. Het werkt zeer eenvoudig; je vult m in en er rolt een advies op maat uit! Zo kan je snel kijken en vergelijken wat voor jouw persoonlijke situatie de allerbeste optie is. En zo ook voor de elektrische cv ketel, dikke kans dat die op ook op z’n einde loopt namelijk.

Keuze genoeg op deze vriendelijke website. Er zijn close-in/up boilers van het bekende merk Lemet vanaf 5 of 10 liter
Deze kleinere boilers hebben een extra dikke isolatiewand van het allernieuwste polyuretaan foam, met een buitenwant van kunststof.
Bij de grotere modellen van 30 t/m 2000 liter wordt gebruik gemaakt van een metalen buitenwand. Dankzij deze isolatiewand blijft het water in de boiler ontzettend lang warm en bespaar je direct ook op de energiekosten.

Hetzelfde merk heeft ook een Eco versie gemaakt. Deze EcoWay boiler is helemaal computergestuurd en kan zelf bepalen wanneer het nodig is om bij te verwarmen. Dit hoeft dankzij de goede isolatie namelijk niet constant te gebeuren. Zo bespaar je weer energie.

 

 

 

 

Je kunt ook kiezen voor een model van het merk Wesen.

Deze elektrische boilers hebben het hoogsthaalbare energielabel op dit moment; een label A/B. De ketels hebben dubbele tanks, zijn plat uitgevoerd en hebben een met titanium versterkte binnenketel en met een diepte van slechts 25cm passen ze perfect in ieder standaard kastje, maar op zich is dat niet eens nodig, ze zijn mooi vormgegeven zodat ze ook gewoon in het zicht gehangen kunnen worden. 

Dus ben je toch lekker on- line aan het shoppen, maar je wilt niet te veel geld uitgeven op dit moment, breng dan eens een bezoekje aan de website van elektrischeboiler.eu. Alles is op voorraad en super scherp geprijst. 

Een dikke vette aanrader dus!

https://elektrischeboiler.eu/