Bcentral
Image default
Bedrijven

Het bedrijf voor de isolatie van uw vloer

Bij professionele vloerisolatie Rotterdam bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij leggen de beste isolatie aan voor houten en betonnen vloeren. Om er zo voor te zorgen dat uw vloer nog jaren meegaat. De aanpak verschilt uiteraard wel per vloer en kijk daarom gerust op onze site voor de tarieven en werkwijzes. Bij ons staat klantvriendelijk voorop en zullen wij u altijd van het juiste advies en isolatie voorzien. We zijn professionals en maken gebruik van de beste machines en materialen. Om zo een goede kwaliteit te realiseren voor uw vloer. En geven dan ook 7 jaar garantie op ons geleverde werk. 

Waarom goede vloerisolatie? 

Een goede isolatie voor uw vloer is best belangrijk. Mensen weten dit vaak niet maar er ontstaat veel warmte bij een slecht geïsoleerde vloer. Hierdoor kan de energierekening aan het eind van de maand flink oplopen, als er niks aan de isolatie van de vloer wordt gedaan. Het is daarom ook een goed inversterig en noodzaak om de vloer goed te isoleren. En laat dan ook vooral doen door ons, wij zijn specialisten en hebben veel ervaring in het aanleggen van de isolatie. 

Houten of betonnen vloer 

Wij doen isolatie voor zowel houten als betonnen vloeren en er zit dan ook een verschil in de werkwijze. Zo plaatsen we bij betonnen vloeren vaak isolatiemateriaal onder de vloer, en maken dus gebruik van de kruipruimte. Bij een houten vloer moeten we ook bij de kruipruimte zijn alleen plaatsen we dan materialen tussen de schotjes van de constructie. Dit omdat het natuurlijk heel ander type vloer is. Omdat de meeste huizen tegenwoordig een betonnen vloer hebben, is de isolatie overal hetzelfde. Maar  veel oude woning zijn nog gebouwd met een houten constructie. Deze heeft dus iets meer tijd en moeite nodig, en aandacht anders kan een vloer snel achteruit gaan.