Bcentral
Image default
Marketing

Elektrische boilers maken het verschil.

Elektrische boilers maken het verschil.

Een boiler die op een duurzamere manier je sanitaire water kan verwarmen, bestaat dat? 

Jazeker! Het duurzame antwoord op de oude gas boiler en cv is de elektrische variant hiervan. Net zo krachtig, gaat net zo lang mee, maar is goedkoper in aanschaf en vele male goedkoper in gebruik.

 

Gelukkig kan je in deze gekke tijden zelfs dit soort apparaten on- line aanschaffen. Op de overzichtelijke website van elektrischeboiler.eu bijvoorbeeld.

Daar vind je elektrisch aangedreven apparatuur in alle soorten en maten; elektrische boilers, elektrische cv’s, elektrische kachels, doorstroomapparaten en zelfs anti- kalk magneten.

Bovendien kun je gebruik maken van hun on- line calculator, zo weet je eenvoudig en snel wat voor jouw situatie de beste keuze is.

En wil je helemaal de slimmerik uithangen, kies je voor een slimme elektrische boiler!

 

 

Want ook dat bestaat; een boiler die voor jou nadenkt. De nieuwe DAT elektrische boilers zijn namelijk voorzien van een zogeheten smart controller, een zwerfstroomanode, een dubbele tank en er kan gekozen worden uit verschillende wattages.

 

Een smartcontroller bij de Aparici ECO smart zorgt dat jouw persoonlijk verbruik in kaart wordt gebracht en onthouden, om zo energiezuinig te verwarmen en er zo min mogelijk energie verspild wordt. De boiler is in staat zijn warmte extra lang vast te houden doordat de ketel extra goed geïsoleerd is met het allerbeste en nieuwste soort polyuretaan schuim.

Elektrische boilers zijn te koop in verschillende volumes; van 5 tot wel 2000 liter. 

Van hetzelfde merk; de DAT-Aparici Eficiente elektrische boiler. Deze elektrische boiler is praktisch op plaatsen waar niet altijd genoeg stroom aanwezig is doordat je kunt kiezen voor verschillende wattages; een 800watt, een 1200watt of een 2000watt.

Een top uitvinding natuurlijk voor op campings, in zomerhuisjes of grote projecten.

De DAT-Aparici Eficiente elektrische boiler is net als de DAT-Aparici Eco smart een zeer energiezuinige elektrische boiler.
En ook dit model is uitgerust met de SMART controller. 

Het verschil zit in de vormgeving; de DAT-Aparici ECO smart is een rond model terwijl de DAT-Aparici Eficiente een strak, plat ontwerp heeft en een diepte van maar 28 cm. Zo past deze gemakkelijk in een kastje of je kunt de boiler dankzij het fraaie ontwerp gewoon in het zicht hangen.

Beide elektrische boilers kunnen zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden.

De elektrische boilers bij elektrischeboiler.eu worden geleverd inclusief ophangbeugels, aansluitsnoer, montageschroeven en een KIWA gekeurde inlaatcombinatie. 

https://elektrischeboiler.eu/categorie/dat-nofer-boilers/