Bcentral
Image default
Auto's en Motoren

De basisprincipes van het chippen van elektrische auto’s

Het chippen van elektrische auto’s is een manier om een elektrische auto te demonteren om plaats te maken voor een nieuwe. Dit proces wordt gedaan door de batterij te verwijderen, de ingebouwde batterij op te laden en vervolgens nieuwe batterijen aan de bestaande te solderen. Hierna worden de oude batterijen weggegooid. Chippen is een doe-het-zelf-proces. Het vereist enige mechanische vaardigheden en gezond verstand, maar kan worden gedaan door iedereen met gezond verstand.

 

De meeste mensen denken dat het chippen van een elektrische auto hetzelfde is als het achteruitrijden van een auto. Dit is echter niet waar. Een omkeersleutel wordt gebruikt om het negatieve wiel los te koppelen van de as die de auto vooruit beweegt. Door het wiel te verwijderen, kan de elektrische auto achteruit rijden.

 

Om een elektrische auto te verwijderen, koppelt u het negatieve wiel los van de as.

 

Je vindt twee schroeven aan de achterkant van de elektrische auto; maak ze los en til de elektrische auto van de grond. Soms valt de elektrische auto gewoon van nature op de grond, dus het is echt het beste om er vanaf te komen zonder jezelf of de oude batterij te bezeren. Plaats het elektrische wiel terug en zet de batterij weer op zijn plaats.

 

Nadat de elektrische auto is verwijderd en weer in elkaar is gezet, is het tijd om de oude batterij weg te spoelen. Snijd met een scherp mes een klein gaatje in de buurt van de naad waar de batterij de elektromotor ontmoet. Er moet een plastic buis in het gat zitten. Snijd door deze buis en steek het lemmet erin. Dit zou de oude batterij moeten losmaken.

 

Als de oude batterij ernstig is beschadigd, moet deze mogelijk worden vervangen. Zorg ervoor dat u de gebruikershandleiding van de elektrische auto die u aan het chippen bent, leest als deze niet met een nieuwe batterij wordt geleverd. Let er bij het plaatsen van de nieuwe batterij in het bijzonder op dat u geen van de draden beschadigt. Controleer de stroombron en zorg ervoor dat alles correct werkt voordat u verder gaat.

 

Ik doe al een tijdje aan het chippen van elektrische auto’s en ik heb nog geen grote problemen gehad. Het belangrijkste dat ik heb geleerd, is om mijn tools niet lang op deze manier achter te laten. Ze moeten tussen gebruik worden afgekoeld. Het versnipperen van elektrische auto’s kan erg gevaarlijk zijn als het gereedschap na elk gebruik niet goed wordt gekoeld en schoongemaakt.

 

Als ik het chippergereedschap van mijn elektrische auto gebruik, begin ik altijd met het schoonmaken en oliën ervan. Dit voorkomt dat vuil of stof erin komt en mogelijk beschadigt. Het maakt het ook gemakkelijker om met ze te werken. U kunt het versnippergereedschap voor elektrische auto’s kopen bij uw plaatselijke ijzerhandel. Sommige mensen kopen ze liever online, zodat ze de beste deals kunnen vinden.

 

Als je wilt leren hoe je de elektrische auto chipt, is dat heel eenvoudig. Het is veilig en lonend. Laat u niet intimideren. Hoe meer je het doet, hoe meer ervaren je wordt

 

Auto Chippen van ChipPerformance

Klik hier voor meer informatie https://www.chipperformance.nl/