Bcentral
Image default
Bedrijven

Ayrton als oplossing voor je vraag naar licht

Hoe het allemaal begon voor Ayrton

Als je het hebt over verlichting dan kun je Ayrton zeker niet overslaan. Dit bedrijf is gevestigd in Frankrijk, in de buurt van Parijs. Sinds 2001 zijn zij bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van intelligente roterende LED verlichting. Dit doen zij zowel voor evenementen als voor architectuur. Door hun veelzijdige team dat bestaat uit experts in de mechanische, elektronische en software engineering, vertalen zij nieuwe technologieën naar verlichting van superieure kwaliteit en met vele mogelijkheden.

Spraakmaker in verlichting

Al vrij snel na het oprichten van het bedrijf richtte Ayrton zich op als koploper in de wereld van verlichting. Vele organisaties en evenementenlocaties doen een beroep op hun veelzijdige en fenomenale assortiment. Dit gaat van theatervoorstelling tot congres. Stel je eens voor hoeveel meerwaarde een aantrekkelijk lichtshow heeft op een evenement als dat. Het voordeel is dat deze zo persoonlijk mogelijk ingesteld kan worden door de intelligente lampen van Ayrton. Wil je een hele drukke en dus energieke lichtshow? Of kies je voor de variant waarbij de lichtbundels langzaam over de zaal glijden? De keuze is geheel aan jou. Wat je ook kiest: Ayrton maakt het mogelijk. Maar niet alleen in de wereld van evenementen doet Ayrton goede zaken. Ook aan architectuurprojecten levert het Franse bedrijf hun spraakmakende verlichting. Zo krijgen gebouwen door de professionele verlichting een nog hogere status. Bedenk maar eens hoe jij een evenementenlocatie om kan toveren met behulp van sprookjesachtige belichting. Of zorg er juist voor dat jouw logo of merknaam duidelijk te zien is in het donker. Je kunt er alle kanten mee op.

Completeer jouw evenement

Met het standaard assortiment kun jij ervoor zorgen dat jouw evenement of architectuurproject een gigantisch succes wordt. Door gebruik te maken van de (profiel)spots, washes, rotators, strobes en panels van Ayrton verandert de gehele ambiance van hetgeen dat jij verlicht. Modellen als de EasyColor, ModuLed, DreamPanel en ArcaLine zijn hier mooie voorbeelden van.

Unieke en aantrekkelijke ontwerpen

Je kunt ook kiezen voor de meer creatieve ontwerpen die Ayrton ontwikkeld heeft in de vraag naar spectaculaire LED verlichting. Zo ga je van armaturen met één lamp naar een variant met negen lampen (drie bij drie), zeven lampen (zeven op een rij) of andere ontwerpen. Zelfs de roterende bol-verlichting die in de jaren ’80 zo populair was heeft van Ayrton een remake gekregen en zal schitteren bij jouw evenement.

De specialist kan jou adviseren omtrent Ayrton

De keuze kan zo groot zijn dat je niet meer precies weet wat je moet doen. Schakel in dat geval een specialist in die jou kan adviseren. Met jouw wensen en eisen in gedachten kiezen jullie samen voor de beste oplossing. Wat je ook kiest: met de roterende intelligente LED verlichting van Ayrton zit je altijd goed.

https://www.ampco-flashlight.com/nl/kopen/merken/ayrton/