Bcentral
Image default
Bedrijven

afvallen met gember? kan dat ?

Over het algemeen is het bekend dat gember gezond voor je is. Het is een echte multitasker die je kunt gebruiken voor verschillende situaties. Zo kan het je helpen om stress of misselijkheid te verminderen, maar kan het je daarnaast ook nog alert maken. Het is dus een product dat enorm veel toepassingen kan hebben en daardoor breed in te zetten is. Over het algemeen gebruiken wij niet veel gember en kennen wij het enkel als smaakmaker in aziatische gerechten. In deze blog ga ik meer vertellen over gember en de toepasssing ervan.

Wat is gember?

Gember is een specerij uit het midden oosten dat vooral bekend is bij aziatische gerechten. Het wordt gewonnen uit de wortelstok van de gemberplant. Gember is niet enorm populair in het westen door de bittere en nogal uitgesproken smaak. Gember is echter wel enorm gezond en goed voor je. Zo heeft odnerzoek aangetoond dat gember hoge concentraties antioxidanten bevat. Deze antioxidanten bieden een goede bescherming tegen chronische ziektes. Onder andere menesne met artritis , fibromyalgie en andere ontstekingsziekten hebben daardoor veel baat bij het eten van gember.

Afvallen met Gember

Het klinkt te mooi om waar te zijn , maar niets is minder waar. Het is wel degelijk mogelijk om met gember af te vallen. Zo kun je gemberthee gebruiken om een verzadigder gevoel te krijgen en daardoor minder te eten. Gemberthee neemt dus alsware je eetlust af en daardoor kun je dus vele kilo’s verliezen.  Wil je meer weten over afvallen met gember, en ben je benieuwd wat het voor jou kan betekenen? Op internet zijn enorm veel reviews te vinden die aantonen dat het werkt en jer er mee kan afvallen. Het enige wat je ndoig hebt is gember en dit kun je bij je plaatselijke supermakt aanschaffen.

https://dieetschema.nl/kun-je-sneller-afvallen-met-gember/