Bcentral
Image default
Dienstverlening

3 Redenen om voor Douglas Jones tegels te kiezen

Douglas Jones tegels zijn prachtig. Deze prachtige tegels worden gemaakt door de Porcelanosa groep. Het bedrijf wordt gezien als dé tegelproducent binnen Europa en dat is natuurlijk niet voor niets. In Nederland zijn de tegels te koop bij diverse ervaren bedrijven, waaronder bij Fravo Tegels in Dordrecht, Zuid-Holland, waar u een bezoek kunt brengen aan een mooie showroom.

Waarom kiest u voor Douglas Jones tegels?

Gaat u de keuken renoveren, de toiletruimte vergroten of misschien wel de badkamer verbouwen? In meerdere situaties heeft u nieuwe tegels nodig. Wilt u nieuwe tegels kopen en twijfelt u nog of u Douglas Jones tegelswilt? Hieronder vindt u 3 belangrijke redenen om voor de tegels van dit merk te kiezen.

1. De kwaliteit ligt altijd hoog

Douglas Jones tegels zijn altijd van uitzonderlijke kwaliteit. Deze tegels behouden hun oorspronkelijke kleur, krassen of slijten niet en zien er na 20 jaar nog net zo mooi uit als op de eerste dag. De vloer- en wandtegels van dit merk gaan gegarandeerd lang mee, waardoor het de investering meer dan waard is.

2. Douglas Jones tegels hebben een luxe uitstraling

Natuurlijk wilt u genieten van een mooie, luxe uitstraling die goed bij u past. Dit kan zeker wanneer u kiest voor de tegels van het Spaanse merk Venis. De keramische tegels zijn niet alleen van uitzonderlijke kwaliteit, maar zij stralen dit ook uit. U geniet altijd van mooie tegels in Dordrecht die tot in het detail professioneel is afgewerkt.

3. Ruime keuze aan kleuren en maten

Er zijn altijd Douglas Jones tegels te vinden die aan al uw wensen en eisen tegemoet komen. U heeft namelijk een zeer ruime keuze aan kleuren en maten. Er zijn zelfs heel bijzondere tegels in het aanbod te vinden, zoals houtlook en metallic look tegels. Zo geeft u iedere ruimte een bijzondere sfeer met de vloer- en wandtegels van dit merk. Ontdek alle mogelijkheden zelf in de showroom van Fravo Tegels in Dordrecht, Zuid-Holland.