Bcentral
Image default
Vervoer en transport

WAT DOET EEN KOERIER?

Onze koeriers in Enschede zijn er speciaal voor u die al uw post en spullen wilt laten ophalen en bezorgen naar een  locatie door u vastgesteld. Onze vakkundige en ervaren koeriers in Enschede hebben heel veel jaren ervaring en weten u het beste van dienst te zijn. Verder zijn al onze koeriers klantvriendelijk en heel erg eerlijk wat maakt dat u geen zorgen hoeft te maken over uw post en de confidentialiteit van onze diensten. Verder hebben alle koeriers een tracker op hun wagen en camera in de wagen wat maakt dat diefstal haags onmogelijk is. Ook bij het in dienst treden bij ons zijn zij verplicht zich aan te melden met een antecedentenonderzoek en een contract te tekenen dat aangeeft dat zij geen handelingen zullen plegen tegen de richtlijnen van het bedrijf maar belangrijker nog tegen de de bestaande wetten.  

LEVEREN JULLIE OOK IN ANDERE STEDEN? 

Jawel doet doen wij zeker. Ons koeriersdienst in Enschede richt zich niet alleen op Enschede maar op heel Nederland en de rest van Europa. Wij kunnen op elk adres in Enschede maar ook elders in Nederland uw pakket of post ophalen en leveren die met de hoogste tact en veiligheid binnen afzienbare tijd. Wij zorgen er geheel voor dat uw pakket veilig en geheel aankomt op zijn bestemming. Wij doen de leveringen in alle buurlanden van Nederland en op speciaal verzoek de rest van Europa. Verder zorgen wij ervoor dat wanneer wij uw pakket afleveren u op de hoogte wordt gesteld. Ook kunt u via onze app uw pakket volgen tot aan haar  bestemming.   

HOEVEEL KOST JULLIE SERVICE? 

Zoals u reeds heeft gelezen worden onze diensten niet alleen in Enschede aangeboden maar in heel Nederland. Wij zorgen voor de ophaal in Enschede door onze bekwame koeriers en bezorgen die in heel Nederland en de rest van Europa. Onze diensten hier aangeboden in Enschede zijn zeer exclusief. Dit komt door onze jarenlange ervaring een de aard van onze professionaliteit. Onze prijzen zijn daarom ook zeer exclusief. En daarmee bedoelen wij dat wij de laagste prijzen hebben in heel Enschede en de meest concurrerende in heel Nederland. Onze kwaliteit bieden voor de meest redelijke prijs