Bcentral
Image default
Vervoer en transport

Ruim assortiment aanhangwagens te huur bij JobCar

Bent u op zoek naar een aanhanger om te huren in Etten-Leur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij JobCar bieden wij een breed assortiment aanhangwagens te huur aan. Of u nu gaat verhuizen, tuinafval wilt afvoeren of grote meubels wilt vervoeren, wij hebben de perfecte aanhanger voor u. Onze aanhangers zijn van hoge kwaliteit en goed onderhouden, zodat u veilig de weg op kunt. Daarnaast bieden wij flexibele huurperiodes, zodat u de aanhanger kunt huren voor de duur die u nodig heeft. Ontdek vandaag nog ons uitgebreide aanbod aan aanhangers en maak uw transportklus een stuk eenvoudiger met JobCar!

Wat is het assortiment aan aanhangwagens dat JobCar te bieden heeft?

JobCar biedt een breed assortiment verhuur aanhanger  aan. Ze hebben verschillende soorten verhuur aanhanger aanhangers, zoals open aanhangers, gesloten aanhangers, autoambulances, kiepaanhangers en bagagewagens. Het assortiment open aanhangers bestaat uit diverse varianten, geschikt voor lichte tot middelzware vrachten. Het assortiment gesloten aanhangers bestaat uit geremde verhuur aanhanger aanhangwagens met een huif. Daarnaast hebben ze ook autoambulances te huur. Verder bieden ze elektrische kiepaanhangers en bagagewagens aan. Het assortiment is dus zeer ruim en er zijn verschillende types beschikbaar binnen elke groep verhuur aanhanger aanhangers. Alle verhuur aanhanger aanhangers kunnen online gereserveerd worden. JobCar is gevestigd in Etten-Leur, op slechts 10 minuten rijden van Breda. Ze bieden niet alleen goed onderhouden verhuur aanhangers, maar ook uitstekende service.

Wat zijn de afmetingen en laadvermogens van de autoambulance en autotransporter?

De afmetingen en laadvermogens van de autotransporter en autoambulance bij JobCar zijn als volgt:

 1. Autoambulance bakwagen:

  • Laadvermogen: 1540 kg
  • Toegestane maximale massa: 2000 kg
  • Afmeting bakmaat (LxBxH): 400x182x0 cm
 2. Autoambulance plateauwagen:

  • Laadvermogen: 2464 kg
  • Toegestane maximale massa: 3000 kg
  • Afmeting bakmaat (LxBxH): 405x200x0 cm

Bij het huren van een autotransporter wordt standaard oprijplaten meegeleverd, die zich onder de trailer bevinden. Voor het vervoeren van een defect voertuig kan gebruik worden gemaakt van de handlier. De autoambulance kan ook dienst doen als multitransporter voor het vervoeren van grote voorwerpen.

Om een autotransporter huren bij JobCar kunt u contact met hen opnemen via telefoon of het contactformulier invullen. Bij het ophalen van de autotransporter is het belangrijk om uw rijbewijs en ID-kaart of paspoort mee te nemen. Borg betalen is niet nodig, maar het is wel vereist om vooraf af te rekenen (via pin of contant).

Bij het rijden met een autotransporter is het belangrijk om rekening te houden met de grootte en het gewicht van de trailer. De maximale snelheid is 90 km per uur. Zorg ervoor dat de lading goed vastgezet is en niet kan verschuiven. JobCar verhuurt spanbanden, netten en andere handige items om de lading veilig vast te zetten. Bij het vervoeren van een auto moeten deze op 4 punten vastgezet worden. Het vastzetten van de auto aan de lier is niet mogelijk.

Voor meer informatie, tarieven en handige tips kunt u terecht op de website van JobCar.

Kom langs bij onze vestiging in Etten-Leur en ontdek ons uitgebreide aanbod aan aanhangers. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Huur vandaag nog een aanhanger en maak uw transportklus een stuk eenvoudiger!

https://www.jobcar.nl/