Bcentral
Image default
Hobby en vrije tijd

Waar koop ik spullen voor mijn e-smoker?

E-smoker winkels bij jou in de buurt 

De e-sigaret is in 2003 ontwikkeld in China, en heeft sinds die tijd een explosieve groei meegemaakt over de hele wereld. In Nederland is het een populaire toevoeging, en soms een vervanging voor rokers die willen stoppen met gewone sigaretten. Hierbij zijn er veel winkels (en webwinkels) ontsproten die liefhebbers van keuze en gemak willen voorzien. Hieronder volgt een lijstje met enkele van deze winkels.

Geleen 

In Geleen ligt Futuresmoke, een bedrijf met niet zo’n denderende reviews. Deze is te vinden op de Rijksweg Centrum 12. Ook ligt in Geleen het hoofdkantoor (geen fysieke winkel!) van Wizzits.com, die zorgen dat je gewoon kunt bestellen en thuis kunt ontvangen. Zo kun je makkelijk een e-sigaret kopen in Geleen.

Sittard 

Liquid Smoker Sittard is een winkel die te vinden is in het centrum. Je kunt deze vinden op Voorstad 3B. Voor een kleinere selectie aan onder andere navullingen kun je ook bij de Primera terecht, deze is te vinden aan de andere kant van de stad op de Helstraat 51. 

Heerlen 

Heerlen heeft op de Oranje Nassaustraat 12 een Liquid Smoker winkel liggen. Hier kun je E-liquids en accesoires kopen.

Maastricht 

Maastricht heeft door haar grenspositie al een langere tijd een waarde voor buitenlandse mensen m.b.t. roken en coffeeshops. E-smoker winkels zijn vaak op ongeveer dezelfde locaties gevestigd. Soms mengen deze accessoires zich ook zoals bij Vision Gifts op de Brusselsestraat 8. Maar je hebt ook The Vapor Store op de Gubbelstraat 38 die een uitgebreid assortiment biedt. Aan de andere kant van het centrum, een stuk verder afgelegen rond de wijk Caberg ligt La Kraft. Deze is te vinden op de Foliodonk 98.

Roermond 

Roermond doet het goed met e-smoker winkels. In het centrum kun je terecht bij de Dampwinkel Roermond op de Neerstraat nummer 21. Aan de andere kant van Roermond is E-SIGARET-ROERMOND-CENTER te vinden, een meer mobiele zaak die meestal te vinden is rond de Beatrixlaan 13. En dan ligt er nog helemaal in het zuiden een zaak genaamd Smart Smoke op de Heinsbergerweg 170. Kortom, genoeg keuze te vinden in Roermond.

Echt  

Echt heeft voor zover bekend geen e-smoker winkel. De dichtstbijzijnde e-smoker winkel is te vinden in Maaseik op Renkoven 1A/1 3680 genaamd Artismook in België.

Weert 

In Weert ligt net zoals in Geleen een Futuresmoke. Deze winkel ligt op de Beekstraat 60C. Ben je op zoek naar een meer traditionele rookzaak? Dan is Van Bun een goede oplossing. Deze winkel is gelegen op de Muntpassage 7.

Eindhoven 

Eindhoven is een ontzettend grote stad die steeds blijft uitbreiden met nieuwe winkelcentra en woongebieden. In het centrum van Eindhoven liggen al 3 primera’s wara jij terecht kunt voor je e-smoker benodigdheden. 

Daarnaast ligt in het centrum nog de Pipeline Store op de Nieuwe Fellenoord 8, en iets meer naar het Zuiden de Vaporshop Eindhoven op de Aalsterweg 65A. Al deze winkels zijn te vinden in de binnenste ringen van Eindhoven.

 

 

https://wizzits.com