Bcentral
Image default
Hobby en vrije tijd

De beste steps voor roadtrips

“Ik verveel me … er is niets te doen!”

Hoe vaak heb je dit van je kinderen gehoord nadat je talloze uren en euro’s hebt besteed aan het meenemen van het gezin op vakantie!

Tegenwoordig is een kind op een step geweldig – ze zijn het huis uit, krijgen lichaamsbeweging, brengen tijd buitenshuis door met hun vrienden en spelen niet binnen videogames. Maar wat als je op vakantie wilt? Mag je een step meenemen? Moet je het meenemen? Wat is de beste step voor op reis?

Als je je afvraagt ​​wat je deze zomer mee moet nemen op een roadtrip met kinderen, neem dan een opvouwbare step mee. Dit is een geweldige manier om ze wat stoom te laten afblazen! Je zult ook het gevreesde ‘Ik verveel me’ niet horen seconden nadat je die roman hebt opgepakt waar je al zo lang op wacht om te lezen.

Vind je een opvouwbare kinderstep een betere optie dan step die je uit elkaar moet halen. Natuurlijk zijn ze gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen met een klik op de knop, maar ze zijn in twee afzonderlijke delen. Dingen gaan verloren, dingen verschuiven, en na een lange rit wil je niet op zoek naar een stuur tijdens het uitladen van de auto. Een opvouwbare step kopen is altijd heel.

Dus als je steps voor kinderen kopen gaat, moet je rekening houden met opvouwbaarheid en gewicht wanneer je beslist wat je koopt voor een roadtrip met kinderen.

Hier kom je niet altijd mee weg, omdat een peuterstep, meestal de driewielige soort, niet kan worden neergeklapt. Ook mag een kinderstuntstep niet worden opgevouwen of versteld. De beste step moet in staat zijn om de kracht van het gewicht van de berijder aan te kunnen terwijl ze meerdere sprongen en tricks landen. Opvouwbare steps en verstelbare steps vormen een risico op letsel bij stuntsteppen. Zorg er in deze gevallen voor dat je de juiste step koopt. Ook voor steps voor volwassenen kopen en e-steps kopen is het belangrijk hier rekening mee te houden.