Bcentral
Image default
Hobby en vrije tijd

Sterrenbeelden eigenschappen | Hoofdstuk 2

Sterrenbeelden eigenschappen

Sterrenbeeld Leeuw

Leeuw houdt van aandacht. Leeuw beschouwt het leven als een voorstelling en daarom geeft ze altijd alles. Waar een Leeuw ook heen gaat, de menigte achter hen zal niet te ver weg zijn. Leeuwen hechten veel waarde aan hun eigen behoeften en kiezen ervoor zichzelf tegenover anderen te stellen. Leeuw houdt ervan omringd te zijn door vrienden die hun vrijgevigheid en loyaliteit waarderen. Leeuwen staan bekend als het middelpunt van een groep en brengen overal warmte met zich mee.

Sterrenbeeld Maagd

Het element van sterrenbeeld Maagd is de Aarde, net als Stier en Steenbok, Maagd is betrouwbaar, zorgvuldig, georganiseerd en houdt ervan het leven in stukken te verdelen. Zelfs als andere sterrenbeelden actiever zijn over het najagen van kansen, hebben Maagden altijd hun dromen en doelen vastgelegd. Ze weten precies wat ze willen van het leven. Maagden zijn erg wijs en hebben een verbazingwekkende uitstraling. Onder invloed van Mercurius heeft Maagd een bijzondere plaats in de wereld van communicatie. Gemakkelijk met ideeën en woorden, zijn ze zo getalenteerd als het gaat om communicatie en geweldige speeches geven.

Sterrenbeeld Weegschaal

Weegschalen meest prominente eigenschappen omvatten hun diplomatie, hun gevoel van eerlijkheid en hun hoffelijkheid. Weegschalen zijn natuurlijke vredessoldaten en haten ruzie en vechten. Het Weegschaal sterrenbeeld is ontregeld door onrecht en werkt hard om ongelijkheid te stoppen. Weegschalen zijn bang voor confrontaties en voelen zich het liefst in vrede. Een Weegschaal kan zeer besluiteloos zijn en houdt ervan tijd door te brengen met het afwegen van de voor- en nadelen. Hoewel ze, in het midden van het overwegen van beide kanten van het argument, vaak vergeten om hun eigen mening te hebben. Soms kan een Weegschaal snel van mening veranderen en alle andere argumenten onderdrukken.

Sterrenbeeld Schorpioen

Schorpioen is een waterteken, zoals Vissen en Kreeft, wat verklaart waarom Schorpioen zich gedwongen voelt om hun emoties en gevoelens te uiten. Hoewel Schorpioenen geheimzinnig kunnen zijn over dingen die ze belangrijk vinden, stellen ze zich pas echt open wanneer ze zich veilig voelen. Schorpioenen staan normaal bekend om hun sterke seksualiteit, verlangen en passie, persoonlijkheidstrekken die hen zeer intens maken.

https://zodiac-horoscoop.nl/