Bcentral
Image default
Beauty en verzorging

VOORDELEN VAN DERMAPLANING GEZICHTSVERZORGING

Hoewel dermaplaning al een paar decennia bestaat, lijkt het de laatste jaren stormenderhand het internet en onze sociale feeds te veroveren. Sommigen beweren dat dermaplaning het geheim is achter de stralende huid van veel beroemdheden, terwijl anderen beweren dat je er dikke, donkere haren van op je gezicht krijgt. Dus wat is de waarheid? En wat is een dermaplaning gezichtsbehandeling precies?

Bij veel andere schoonheidsbehandelingen zijn de resultaten en effecten onmiddellijk zichtbaar. Maar bij dermaplaning is het verschil na één behandeling misschien nog niet te zien. Zoals op onze website staat, zult u na 1 – 2 behandelingen een verschil merken in uw huid. Na ongeveer 4 behandelingen zal uw huid er merkbaar gladder en stralender uitzien. Dit komt omdat het tijd kost om genoeg dode huidcellen te verwijderen uit de laag die zich op uw gezicht heeft opgehoopt om een zichtbare verandering te zien. Bovendien hangt alles af van hoe snel uw huid zich vernieuwt. Helaas kan dat voor sommigen van ons wat langer duren dan voor anderen (net als wanneer we jeugdig wachten tot onze oogballen van kleur veranderen).

Zoals we allemaal weten, kan het moeilijk zijn om de juiste make-up of huidverzorgingsroutine te vinden. Met een verscheidenheid aan producten op de markt die gericht zijn op het voorkomen van acne, acne littekens en gezichtshaar in één simpele stap, is het makkelijk om je overweldigd te voelen. Gelukkig zijn wij hier om je te helpen nog een stap uit je dagelijkse schoonheidsritueel te halen – dat klopt: ZEG MAAR DAG TEGEN SCHEERMESJES! Naast het feit dat een dermaplaning je huid op lange termijn zachter en gladder maakt, zorgt het er op korte termijn ook voor dat je huid er beter uitziet en dat je make-up beter wordt aangebracht (om nog maar te zwijgen van de fijne lijntjes en rimpels). Je zult je niet alleen fris voelen (en durven zeggen mooi) maar je zult ook merken dat andere producten dieper in je poriën zullen doordringen.

Het verwijderen van dode huidcellen aan de oppervlakte van uw huid kan een heldere, meer stralende teint onthullen. Bovendien vermindert dermaplaning de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels, acne littekens en hyperpigmentatie. Na uw dermaplaning sessie zult u genieten van make-up en korean skincare  huidverzorgingsproducten zoals COSRX die zich gelijkmatiger in uw huid mengen. U zult ook een verbetering zien in de teint en textuur van uw huid en een dauwfrisse gloed na uw behandeling!

https://www.kocosmo.nl/