Bcentral
Image default
Vakantie

Vier vakantie op een glamping in Frankrijk

Op zoek naar iets anders voor deze zomervakantie? Boek dan een verblijf op de glamping of camping in Frankrijk. Want wat is er beter dan de perfecte accommodatie in het beste vakantieland?

Wat is glamping?

Glamping is een nieuwe vorm van vakantievieren. Het woord zelf is een samentrekking van glamorous en camping: luxe kamperen, dus. Maar wat moet je je daarbij voorstellen? Bij glamping draait het om het echte campingleven, met alle vrijheid en frisse lucht die je maar kunt willen, maar dan wél een beetje comfortabel.

Hoe ziet de accommodatie eruit?

Er zijn verschillende glamping accommodaties. Welke je kiest is afhankelijk van je eigen voorkeur. Wil je het simpel houden? Dan kies je een luxe en ruime safaritent, die volledig gemeubileerd voor je klaarstaat op de camping van je keuze. Maar je kunt ook gaan voor een lodge tent, een tiny house en op

Waar kun je naar de glamping in Frankrijk?

Er zijn glampings in alle belangrijke vakantiegebieden in Frankrijk. Van de Provence en Côte d’Azur, tot Bourgogne en Bretagne. Er is dus altijd een glamping in jullie favoriete stukje Frankrijk.

Wat mag je verwachten van de glamping?

Kies je voor een door ons geselecteerde glamping dan mag je een heerlijke vakantie in Frankrijk verwachten. We selecteren niet alleen op betrouwbaarheid en kwaliteit van de accommodatie, maar ook op ligging en faciliteiten waar je gebruik van kunt maken. Een zwembad en restaurant zijn standaard, maar vaak zijn ook een kids’club en andere activiteiten toegankelijk voor wie een luxe kampeervakantie op de glamping boekt.

Waar kun je boeken?

Lekker naar de glamping in Frankrijk dit jaar? Goed plan! Begin op www.glampings.com voor een overzicht van alle glampings die de moeite waard zijn. Heb je een keuze kunnen maken? Dan boek je jullie zomervakantie in een paar klikken Een vakantie boeken was nog nooit zo makkelijk!