Bcentral
Image default
Vakantie

Puur genieten bij deze B&B Twente

Een heerlijke locatie om te verblijven is dit mooie bed and breakfast in Twente. In de omgeving zijn veel mogelijkheden voor uitstapjes en activiteiten. Je kan de omliggende steden en dorpen verkennen, maar je kan ook genieten van de prachtige natuur tijdens een wandeling. Daarnaast is bed and breakfast Twente een fijne accommodaties om te verblijven.

Sfeervolle accommodatie?

Waarom is bed and breakfast Twente zo fijn om te verblijven? Het is een hele sfeervolle accommodatie, menig sfeervoller dan een andere overnachtingsplek. Je hebt het gevoel dat je een inwoner bent en je kan tips vragen aan de eigenaren van de B&B. Zij kennen de omgeving tenslotte als geen ander. Bed and breakfast Twente is een oude schuur die omgebouwd is tot bed and breakfast. Zo zie je nog diverse authentieke details van de schuur, zoals de staldeuren, de stalramen en de houten constructie terug in het verblijf. Dit zorgt voor een unieke en gezellige verblijfplaats. Ondanks dat het een oude schuur is, merk je daar niks aan. De bed and breakfast Twente is van alle gemakken is voorzien. De bed and breakfast Twente bevat vier 2-persoons slaapkamers, een sfeervolle woonkamer en een moderne keuken. Je hoeft niet de gehele ruimte te huren, maar je kunt ook een kamer boeken als je met z’n tweeën even weg wil. Elke ochtend wordt het ontbijt in de woonkamer geserveerd.

Wat te doen in de omgeving

De omgeving van bed and breakfast Twente is ontzettend mooi. Zo is er een uitgebreide wandel of fietsroute die vanaf bed and breakfast Twente vertrekt. Fietsen kun je dan ook huren bij de eigenaren. Ook zijn er steengroeven of een kaasboerderij te bezichtigen. Wil je liever iets van culturele dingen zien? Bezoek dan een van de stadjes dichtbij zoals Groenlo of Eibergen waar je kan winkelen en bij een café kan lunchen. bed and breakfast Twente is een heerlijke locatie voor even een weekendje er tussenuit.