Bcentral
Image default
Woning en Tuin

Raamdecoratie in de keuken?

Een raam in je keuken geeft de ruimte een lichte, natuurlijke en ruimtelijke uitstraling. Je wilt natuurlijk niet dat dit ten koste gaat van de privacy en de sfeer in de ruimte. Daarom kan raamdecoratie voor het raam in de keuken een mooie oplossing zijn om het beste van twee werelden te hebben.

Aluminium jaloezieën op maat passen perfect in dit plaatje. Dit type jaloezie ziet er stijlvol uit en brengt een mooie sfeer met zich mee. Door de lamellen te kantelen bepaal je zelf de mate van privacy en lichtinval. Wil je het raam open zetten voor frisse lucht, dan trek je de jaloezieën eenvoudig omhoog. Hierdoor hangen ze niet in de weg van het raam.

De keuken is een omgeving waar vocht en vuil gemakkelijk in raambekleding kan komen. Daarom is het belangrijk om raambekleding in de keuken te kiezen die vocht- en vlekbestendig is en daarnaast gemakkelijk schoon te maken is. Aluminium jaloezieën op maat zijn hier perfect voor! Je maakt ze gemakkelijk schoon met een vochtige doek en zijn perfect voor gebruik in de keuken. Bij ilumio zijn aluminium jaloezieën verkrijgbaar in veel verschillende kleuren.

Veelzijdigheid in andere ruimtes

Als je de veelzijdigheid als de jaloezieën wilt, maar een stoffen uitvoering, kies dan voor duo-gordijnen op maat. Doordat duo-gordijnen werken met afwisselende stroken van transparante en donkere stroken, staat er geen limiet op de mogelijkheden. Trek de duo-gordijn omhoog om gewoon door het raam te kijken, stel ze in zodat de transparante stroken achter elkaar staan en je breekt de lichtinval op. Daarnaast kun je de stoffen stroken onder elkaar houden waardoor je volledige privacy creëert. Duo-gordijnen op maat zijn in diverse soorten en maten te bestellen bij ilumio.