Bcentral
Image default
Banen en opleidingen

KEY ACCOUNT MANAGER BENELUX FMCG

Jouw verantwoordelijkheden

Voor toonaangevende FMCG-merken zoekt Hayes key accountmanagers van de Benelux Economische Unie. Onze klant bevindt zich in het zuiden van Brussel, op slechts 5 minuten van de stadsring. Het bedrijf produceert diverse non-food A-merken en is al geruime tijd marktleider in de Benelux. Vanwege de gestage groei zijn ze nu op zoek naar nieuwe KAM om hun team te versterken.

Als key accountmanager word je lid van het verkoopteam van de Benelux Economic Union van het bedrijf. Je werkt samen met de verkoopdirecteur, andere KAM- en marketingteams om een ​​succesvolle samenwerking met retailklanten te verzekeren. U krijgt een klantproductportfolio die u moet beheren en verbeteren. Je houdt zich bezig met jaarlijkse onderhandelingen, het opstellen van nieuwe contracten en dagelijkse vervolgwerkzaamheden. Daarnaast kunt u ook verkennen op het gebied van e-commerce om nieuwe partnerschappen met online distributeurs tot stand te brengen. Dit specifieke project kunt u samen met de verkoopdirecteur realiseren.

Jouw profiel

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand met key accountmanager ervaring op het gebied van fast moving consumer goods (food of non-food). Heb een masterdiploma in bedrijf of management nodig. Ook zoeken wij KAM die vloeiend Nederlands, Engels en Frans spreekt. De ideale kandidaat is een teamspeler met ambitie en analytisch vermogen.

Ons aanbod

Onze klanten bieden u een deel om een ​​marktleider te worden. Met deze KAM-functie kunt u ook deelnemen aan nieuwe projecten op het gebied van e-commerce.

Interesse hierin? Nu online solliciteren!

https://www.vindazo.be/vacatures/kam-manager.html