Bcentral
Image default
Aanbiedingen

iPhone 11 scherm vervangen

De iPhone 11 is de dertiende generatie smartphones van Apple. De iPhone 11 is gelanceerd in 2019 als opvolger van de iPhone XR in 6 verschillende kleuren. Ook deze iPhone is net als zijn voorganger uitgerust met een 6,1-inch Liquid Retina LCD-scherm en True Tone technologie. Ook wat betreft de camera’s en batterijduur heeft Apple in dit model een verbeteringsslag gemaakt. De iPhone 11 is het budget model uit deze serie wat je niet ziet aan het apparaat en hoe het functioneert, maar wat wel merkbaar is in de prijs. Dat bleek ook wel uit de verkoopcijfers: de iPhone 11 was wereldwijd de op een na best verkochte smartphone in 2019. Apple heeft de kosten kunnen terugdringen door onder andere de achterkant niet van glas maar van aluminium te maken, en geen OLED scherm maar een goedkoper LCD scherm te gebruiken. En dat heeft ook als voordeel dat wanneer er iets stuk gaat aan je iPhone 11, dat sommige onderdelen goedkoper zijn om te vervangen. Dat maakt een iPhone 11 scherm vervangen een betaalbare oplossing voor een defect scherm.

 

Wanneer moet je een iPhone 11 scherm vervangen?

De iPhone 11 heeft een scherm van 6,1 inch, en is zoals alle schermen van Apple gemaakt van versterkt en duurzaam glas. Voor de meeste mensen is hun smartphone onmisbaar in het dagelijks leven, en iPhone 11 gebruik je dus elke dag en overal. Als je meerdere keren per dag je telefoon in je handen hebt is de kans aanwezig dat het apparaat een keer beschadigd raakt. Scherpe puntige voorwerpen als sleutels kunnen het scherm bekrassen, en als je je iPhone op de grond laat vallen kan het scherm barsten. Als door zo’n ongelukje je scherm ernstig beschadigd is geraakt, valt er niet meer goed te lezen wat er op je display staat. Bovendien is met je vingertoppen swipen over gebarsten glas ook geen pretje. 

Er kan ook een bug in de software van de iPhone zijn geslopen waardoor het niet meer naar behoren functioneert. Wanneer je display niet meer in werkbare staat verkeert is het tijd om het iPhone 11 scherm te vervangen. 

 

Een iPhone XR scherm vervangen voor een redelijke prijs

Als het scherm van je iPhone 11 aan vervanging toe is, dan hoeft dat gelukkig niet de hoofdprijs te kosten. Bij het GSM Reparatie Centrum is zo’n bedrijf wat voor een redelijke prijs het scherm van je iPhone 11 voor je kan vervangen. Je kunt met je iPhone langskomen voor een reparatie, en als je niet naar een van hun vestigingen kunt komen dan is er ook de mogelijkheid om je telefoon naar ze op te sturen. Het vervangen van een iPhone 11 scherm is doorgaans binnen een half uur gedaan en je krijgt 12 maanden garantie op het nieuwe scherm.