Bcentral
Image default
Aanbiedingen

Geniet optimaal van je ervaring op het water!

Geniet optimaal van je ervaring op het water!

Heerlijk een dagje varen over de wateren. Wanneer het zonnetje schijnt geniet je al snel van de ervaring op het water. Wil jij nou het maximale uit je dag op het water halen? Dan zijn er een aantal dingen waar je vooraf rekening mee kunt houden. Hieronder worden drie tips gegeven om te zorgen voor een optimale ervaring op het water. 

 

  1. Zorg voor voldoende eten en drinken 

Een dagje op het water is natuurlijk heerlijk, maar helaas zijn er maar weinig winkels of restaurants langs het water. Daarom is het van belang om van te voren voldoende eten en drinken mee te nemen. In de zomermaanden zijn de temperaturen hoog en is het vrij warm op de boot. Daarom raden we aan een koelbox mee te nemen. Hierin houd je het eten zolang mogelijk vers en je drinken lekker fris. Het advies is om geen alcoholische versnapering mee te nemen. Het is erg belangrijk om gefocust te blijven wanneer je aan het varen bent en geen gekke dingen gaat uitvoeren. Alcohol heeft een negatieve invloed op deze focus en beslissingen. 

 

  1. Stippel een vaarroute uit 

Vooraf heb je vaak wel besloten waar je gaat varen. Hier laat je de boot te water gaan en ga je varen. Maar waar ga je heen? Het is prettig om te weten waar je heen gaat varen en waar je mag varen. Met bepaalde type boten mag je niet op elk water varen. Het is ook prettig om een tijdsindicatie te hebben. Op het water heb je vaak geen benul van tijd, daardoor kan je korter of langer dan gepland op het water zitten. Dit is niet handig wanneer je op die dag meerdere afspraken hebt. Ga voorbereid de boot op, zodat je niet voor onverwachtse dingen komt te staan. 

 

  1. Comfort aan boord

Als je een dagje gaat varen, zit je de hele dag op de boot. Tussendoor kan je uitstappen en een stukje over het land gaan wandelen, maar veelal zit je de hele dag op de boot. Comfort aan boord is dus gewenst. Als jij heerlijk op een stoel wilt zitten gedurende het varen, neem dan een kijkje bij de bootstoelen van Boottotaal. Dit extraatje aan boord, zorgt voor een comfortabele dag op de boot! 

 

 

 

https://www.boottotaal.nl