Bcentral
Image default
Internet marketing

Geheimen en tips van Instagram: TOP-42 van een marketeer

Best marketing books 2020

Laten we eens kijken hoe u Instagram kunt gebruiken om het bereik te vergroten en klanten aan te trekken. En laten we dan verder gaan met interessante punten voor persoonlijk gebruik.

Een zakelijk profiel opzetten

Als je modieus wilt zijn en alle statistieken wilt zien, dan is het niet mogelijk om de hele instructie in 2 woorden te beschrijven.

 Het opzetten van het “auteur” -account

Bijna hetzelfde als een bedrijfsprofiel, alleen met dit formaat kunt u merkcontent maken, evenals gedetailleerde kijkersstatistieken. Een ander kenmerk van het profiel is de verdeling van de directe in twee groepen “algemeen” en “hoofd”. Dit accountformaat is bedoeld voor gebruikers die moeten samenwerken met bloggers of merken.

Een categorie in een bedrijfsprofiel wijzigen

Diezelfde “Blogger”, “Fictief personage”, “Voor de lol” en anderen. Facebook verandert ze constant en soms zijn er enkele die u in uw profiel wilt opnemen.

Informatie in een bedrijfsprofiel bewerken

Uw contactgegevens en uw bedrijfsprofiel zijn verrassend verschillende dingen. Daarom worden ze op verschillende plaatsen bewerkt. Het belangrijkste is dat er altijd één contactpersoon moet zijn in contacten (mail, telefoon of plaats). Het is heel gemakkelijk te configureren met slechts een paar muisklikken. Ik raad u aan om deze tool sneller te gebruiken, voordat uw concurrenten u voor zijn.

 Berichten uploaden vanaf een computer

Als u zakelijke publicaties in uw account plaatst, is het niet erg handig om dit vanaf uw telefoon te doen. Inderdaad, soms is er misschien niet zo’n kans. Gebruik hiervoor een computer en de berichten zullen op een voor jou geschikt tijdstip verschijnen.

 Maak veel likes op de foto

Dit is niet langer een instructie, maar een klein geheimpje. Instagram heeft onlangs een nieuw algoritme geïntroduceerd (vergelijkbaar met dat van Facebook). Nu worden berichten niet in chronologische volgorde weergegeven, maar op engagementrang. Daarom zijn hier enkele geheimen over hoe je meer likes onder de foto kunt krijgen.

Reacties filteren

Als u zich verveelt met niet echt fatsoenlijke opmerkingen of eerlijk gezegd advertenties, kunt u het controleren van opmerkingen inschakelen. En dankzij dit worden ze automatisch verwijderd.

Hashtags verbergen

Op Instagram kun je niet meer dan 30 hashtags per bericht plaatsen. Het ziet er echter niet erg mooi uit, omdat ze “plakkerig” aan de tekst blijven. Dus laten we maskeren.

Bekijk reacties op Facebook

Nu kun je nieuwe reacties op berichten in je Facebook-groep zien. U kunt vanaf daar reageren op opmerkingen. Werkt alleen als u een zakelijk profiel heeft.

 Cross-posten vanaf Instagram

Run je voornamelijk Instagram, maar heb je tegelijkertijd andere sociale netwerken, dan importeer je eenvoudig posts van Instagram naar andere sociale netwerken.

 Promotie van uw profiel

Onlangs heb ik nogal wat advertenties gezien voor niet-advertentieprofielen. Dat wil zeggen dat mensen gewoon hun beste publicaties promoten, zodat een groter aantal andere gebruikers erachter komt.

Conclusie

42 tips! Soms moet je een apart artikel maken om alles in detail te schilderen. Maar wat ik hierboven heb gegeven, is genoeg om beter te worden en mijn kleine verschillen in de voorwaarden van Instagram te ontdekken … ..

…..meer info kunt u hier vinden «Road to 100k Instagram Followers»!

instagram b2b marketing book

https://marketingbook.shop/