Bcentral
Image default
Financieel

Een vloerluik op maat past perfect in een luxe interieur

Als u uw interieur het beste als luxe en verfijnd kunt omschrijven, dan doet u er natuurlijk het liefste alles aan om ieder detail te perfectioneren. Heeft u het geluk een prachtige wijnkelder te hebben of kijkt u graag vanaf de vide naar beneden? Het zijn slechts een paar voorbeelden van situaties waar een vloerluik op maat uitermate geschikt voor is. Vandaag de dag zijn er tal van ontwerpen waar u als consument uit kunt kiezen.

 

Vandaag de dag is een vloerluik elektrisch aangedreven

U denkt misschien als snel aan het gewicht dat u moet tillen als u een robuust vloerluik moet openen. Gelukkig is deze zorg met de nieuwste modellen verleden tijd. Een vloerluik is vandaag de dag namelijk elektrisch aangedreven. Naast dat u de keuze hebt uit vloerluiken voor binnen, zijn er tegenwoordig ook verschillende modellen die buiten te installeren zijn. Naar wat voor soort model bent u precies op zoek?

 

De vloerluiken zijn altijd veilig om te belopen

De vloerluiken zijn altijd veilig om te belopen bij u in huis of op het kantoor. Een plaat van glas kan in het begin misschien een beetje onwennig zijn om over te lopen, maar na slechts een keer erover te hebben gelopen, lijkt het alsof het nooit anders is geweest. De luiken zijn altijd volledig in de vloer verzonken en het openen en het sluiten kunt u alleen doe via de wandschakelaar. Hierdoor wordt de veiligheid aanzienlijk vergroot voor zowel uzelf, uw werknemers of andere gezinsleden.

 

U geniet van een fantastisch design bij u in huis

Een vloerluik is vandaag de dag veel meer dan enkel een functioneel object in de woning. Dankzij de hoogwaardige afwerking en luxe materialen is het vloerlik zonder twijfel ook een echte eyecatcher. Naast een vloerluik van glas heeft u natuurlijk ook altijd nog de keuze uit een verborgen vloerluik. Dit betekent dat het vloerluik dezelfde kleur heeft als de kleur van uw bestaande vloer. U ziet daardoor alleen de contouren van het object bij u in de vloer.

 

Een vloerluik is altijd nog met de hand te bedienen

Is de stroom plotseling uitgevallen en is een vloerluik daardoor niet meer met de wandschakelaar te bedienen? Maakt u zich vooral geen zorgen. U kunt in dat geval het model blijven bedienen met behulp van de hand. Daarnaast kan de installatie erg snel worden gedaan door een specialist, waardoor u binnen een mum van tijd geniet van een fantastisch pronkstuk bij u in huis of in het bedrijfspand. Kies u binnenkort ook voor een mooi vloerluik op maat?