Bcentral
Image default
Beauty en verzorging

De oplossing voor lichamelijke problemen van vrouwen die net bevallen zijn.

De mommy makeover is een ingreep waarbij een chirurg gelijktijdig de buikwand verkleint en de borsten corrigeert. Mensen die deze problemen allebei hebben zijn vaak vrouwen die net moeder zijn geworden. Vandaar de naam van de ingreep en de doelgroep. Het is daarom niet nodig om nog langer rond te blijven lopen met de zichtbare gevolgen van je zwangerschap, hiermee bedoel ik niet het kind. Met je slappe borsten en overtollige huid kun je je melden bij de arts die je kan helpen en dit bovendien kan doen aan de hand van jouw eisen. Aan de hand van het plaatje dat jij schetst over hoe je er in het vervolg zou willen of weer zou willen uitzien, kan hij of zij de beste methoden bepalen om jou te helpen.

 

Bewezen methode

Door de ervaring en expertise van de arts en mede ook door de staat van je eigen lichaam is de kans groot dat je er op vooruit gaat. Dat de angst om je lichaam in handen te geven van een voor jou onbekende chirurg een reden is om geen mommy makeover te laten doen begrijp ik. Het beste is om je eroverheen te zetten en te kiezen voor een goed aangeschreven kliniek. Het buitenland is een slechte optie, er mag daar meer en de prijzen zullen meevallen maar wanneer het verkeerd gaat heb je niks om op terug te vallen.

 

Resultaat dat je verdiend

Het is schitterend wanneer je na de zwangerschap weer fit bent en daarnaast lekker in je vel zit ook al is hier wat hulp bij komen kijken. Je kan na de ingreep waarschijnlijk er ook nog lang van genieten tenzij je verwacht om snel weer zwanger te worden. In dat geval is een mommy makeover misschien niet zo handig of in elk geval iets om op de lange baan te schuiven.