Bcentral
Image default
Aanbiedingen

Comfortabel je werkdag door met de schoenen van deze medische klompenwinkel

Als professional in de zorg maak je lange dagen en belast je je voeten continu. Je loopt van hot naar her op je afdeling en bent de hele dag met je patiënten bezig. Het is daarom belangrijk om goed voor je voeten te zorgen, zodat je dit fysiek zware beroep volhoudt. Watts Footwear in Oisterwijk, vlak bij Tilburg, heeft als medische klompenwinkel schoenen ontwikkeld die speciaal bedoeld zijn om jouw werk in de zorg een stuk aangenamer te maken. De schoenen zijn zowel praktisch, comfortabel als hygiënisch én zorgen ook nog eens voor een vrolijke toevoeging aan je werkkleding. Ontdek het zelf!

Ontdek de hygiënische medische schoenen van dit bedrijf

De schoenen van deze medische klompenwinkel beschikken over een antibacteriële werking. Het schoeisel is namelijk geïnjecteerd met Microban-additieven, waardoor deze bacteriedodend werkt. Hierdoor zijn ze zelfs geschikt om in de operatiekamer te gebruiken. Je hoeft niet langer je schoenen op hoge temperatuur te wassen. Door de bacteriedodende werking is wassen op 40 graden Celsius voldoende. Daarnaast zijn de schoenen antistatisch en antislip, zodat je niet bang hoeft te zijn om een uitglijder te maken. De schoenen hebben uitneembare inlegzolen die speciaal gericht zijn op de drukpunten van je voet. Hierdoor zijn ze uiterst comfortabel. Kies een vrolijke kleur uit en zorg er ook nog eens voor dat je werkkleding helemaal opfleurt.

Neem contact op om zelf het comfort te ervaren

Wil je ook het comfort van de schoenen van deze medische klompenwinkel ervaren? Maak dan een afspraak bij de locatie van Watts Footwear in Oisterwijk. Je kan dan de schoenen uittesten en proeflopen en advies inwinnen bij een echte specialist. Je neemt eenvoudig contact op met het bedrijf of plaatst je bestelling online. Wil je een grote bestelling plaatsen voor jou en je collega’s? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Zo ervaar je binnen no-time het comfort van deze medische schoenen zelf!

https://www.wattsfootwear.nl/site/home