Bcentral
Image default
Aanbiedingen

Dit is waarom jij voor een houtlook tegel moet kiezen!

De keuze is reuze als het gaat om het aanbod van verschillende soorten tegels. Vandaag de dag zijn houtlook vloertegels en keramisch parket onwijs populair en zijn ze niet meer weg te denken uit het tegel assortiment. Het kiezen van de juiste tegel die aansluit op al jouw wensen kan een lastige klus zijn. Daarom kan jij alles lezen in dit blogartikel over waarom jij moet kiezen een houtlook tegel. 

 

  1. Vloerverwarming is geen probleem

Vloerverwarming is prima te combineren met keramisch parket. Daarnaast worden er ook nog eens kosten bespaard omdat het keramisch parket de warmte goed geleid en vasthoud. Je kan prima in huis lopen met alleen de vloerverwarming aan. In tegenstelling tot een echte houten vloer, dan is het mogelijk dat de planken krom gaan trekken door de vloerverwarming. Dat wil je natuurlijk niet hebben!

 

  1. Vermijd deuken en krassen

De houtlook tegel is heel sterk omdat het machinaal vervaardigd is en het is gebakken onder hoge temperaturen. Houten vloer bezitters klagen vaak over deuken en krassen in de vloer. Dit is niet het geval bij een houtlook tegel..  

 

  1. Onderhoud is beperkt

Een houtlook vloertegel blijft mooi en heeft nauwelijks onderhoud nodig om schoon te blijven. Dure onderhoudsmiddelen zijn ook zeker niet nodig. De vloer schoonmaken met water en zeep is al voldoende. Andere vloeren en tegels zoals de houten vloeren of natuursteentegel hebben vaak wel meer onderhoudsmiddelen nodig. Naast dat keramisch parket erg onderhoudsarm is, bespaar je ook veel geld met de onderhoudskosten.

 

  1. Het is net echt!

Vandaag de dag is een houtlook tegel nauwelijks meer te onderscheiden met een echte houten vloer. De tegels beschikken over een gedetailleerde print. Deze gedetailleerde print is mogelijk gemaakt door de technologische ontwikkelingen die razendsnel opkomen. Grotendeel van de houtlook tegels zien er ook uit als echt hout, dit komt door de ‘natural touch’. De tegel heeft op deze manier een voelbare houtstructuur.

 

Houtlook tegel aanschaffen?

Is je interesse in de houtlook tegel gewekt na het lezen van dit blogartikel? Neem dan een kijkje bij Regge Tegels. Hier vind je de mooiste houtlook tegels van goede kwaliteit voor een mooie prijs. Ook voor andere soort vloeren en tegels kan je terecht bij Regge Tegels.

 

https://www.regge-tegels.nl/