Bcentral
Image default
Banen en opleidingen

Vacature IT Support Engineer

Vacature IT Support Engineer

HBO of hoger
Junior/Medior/Senior niveau
Vast contract
Salaris in overleg
40 uur p/w

Beschrijving vacature

Wel eens bij een webshop iets besteld? dan is de kans groot dat de logistieke data van die verzending over onze back-end gelopen is! We vuren hard en om de programmatuur te verbeteren en nog overigens schaalbaar te krijgen traceren wij enthousiaste programmatuur engineers.

Spreken de termen “ meer ”, “ groter ” en “ mooier ” je aan? of “ api ”, “ webservices ”, “ microservices ”, “ jpa ”, “ terrabytes ”? kom dan eens een kop koffie borrelen bij ons op kantoor. kunnen we direct laten zien why je bij ons ontvangst bent!

Je werkzaamheden

Je bent vast gedeelte van het it team en je vormt de brug naar de customer service afdeling. Je hebt een allround animo voor coderen, infrastructuur en databases. Vanuit je rol ontwikkel je mee aan de back-end van ons saas verhoging en ben je toepasbaar op alle passen die bovendien horen : analyse, ontwikkelen, unit uitproberen en opleveren. Je zet je integraal in om gezamenlijk met de collega ’s van andere afdelingen onze engageren overigens uit te opbouw zodat 500. 000 zendingen per uur verwerken straks geen heilstaat meer is. Je voelt dat schaalbaarheid en een zwaargebouwd en fail-safe opbouw voor ons essentieel is. Gestelde verlangen we zoeken een energieke collega die snapt waarom wij gaan voor first-time-right deployments.

Bij smaak heb je een hbo-opleiding ict afgerond. Oefenen is een capitulatie voor je. Enkele jaren ervaring in java en agile denken is een volwassene plus. En je kunt je aardig uitdrukken in het engels, want dat is de voertaal binnenshuis het it team.

Wij opsporen je work-life balans gewichtig en daarom afzoeken we gericht naar kandidaten uit de locatie ( hierbinnen maximaal 1u reisafstand ). Natuurlijk bestaat ook de kans om gedeeltelijk vanuit je home office te werken. Bedrijfsomschrijving transsmart ( www. Transsmart. Com ) is basisbestanddeel van de unifaun-familie : voorman op het locatie van cloud wegtransport management systemen op de nordic-markt met vestigingen in holland, belgië, zweden, finland, noorwegen, denemarken en polen. Tezamen bedient de groep universeel meer dan 100. 000 klanten en verwerkt we jaarlijkse ongeveer 400 natuurlijk getal pakketten in onze systemen.

Transsmart is gekoppeld met meer dan 400 post-, pakket- en ltl / ftl-vervoerders en biedt klanten zo een scala van meer dan 5. 000 verscheidene vervoerdersdiensten. Jaarlijkse verzorgen we de dataverwerking van meer dan 40 geheel getal pallets en pakketten. Salarisinformatie traktement in beraad extra inlichting ons aanbod een vaste kantoor bij ons op bureau, aan de rand van tilburg, vlak bij de a58. Maar thuis werken kan ook. We garanderen je een hoge fun-factor, fijne collega ‘s, wisselende uitdagingen en goede mogelijkheden tot opleiding. Met andere woorden, dit is echt een mazzel ; – )

Wil jij meer van ons weten? mail, app of bel ons dan. we geloven niet in cv’s, maar wel in mensen. dus reageer snel, de koffie of thee staat voor je klaar! Heb je nog vragen? we zei je gaarne meer over de functie en de anatomie transsmart. neem gerust voeling op met steven luyckx ( it manager )

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/it-engineer.html