Bcentral
Image default
Aanbiedingen

Wasmachine kopen? Een kind kan de was doen

Waar vroeger de was in een tobbe werd gedaan, kan je vandaag de dag in een handomdraai de wasmachine vullen en zo het zware werk letterlijk uit handen geven. Daarvoor moet je wel eerst een wasmachine kopen, die voorzien is van de voor jou vereiste functies. Zoals bij zoveel huishoudelijke apparaten is ook bij wasautomaten een test gedaan om de voor- en nadelen in kaart te brengen. Lees snel verder wat de best geteste wasmachine is en kijk of dit de wasautomaat is die jij zoekt.

Wasmachine test

Voor de wasmachine test zijn verschillende functies en onderdelen van de wasautomaten onder de loep genomen. Zo is bij de machines in kaart gebracht hoe ze scoren op:

  • energieverbruik

  • toegepaste technologie

  • duurzaamheid

  • te gebruiken functies

Het beste beoordeeld werd de AEG L7FENQ96. Een duurzame en efficiënte machine die zelf kan berekenen hoeveel wasverzachter en wasmiddel nodig is. Door temperatuurs- en vochtigheidssensoren wordt nooit meer energie verbruikt dan nodig is. De duurdere versie die als beste uit de wasmachine test is gekomen, zorgt voor een zijdezachte was met weinig kreukels. Deze wasmachine zit in het duurdere segment.

Wasmachine kopen tips 

Bepaal eerst wat je maximaal aan een wasmachine wilt uitgeven en kijk vervolgens welke apparaten in aanmerking komen op basis van je budget. Hoe groter de vulcapaciteit van de wasmachine, hoe meer wasgoed in een programma kan worden gedraaid en dat scheelt op weekbasis zo weer een wasbeurt. Ook goedkopere wasmachines hebben soms sensoren voor de benodigde hoeveel water en wasmiddel. Het kan handig zijn om in ieder geval te kiezen voor een apparaat met:

  • meerdere programma’s voor verschillende materialen

  • een hoog toerental voor drogere was

Betaalbare wasmachine kopen

Uit de wasmachine test is overigens een goedkopere wasmachine naar voren gekomen die goede testresultaten behaalde. Dit apparaat is energiezuinig, duurzaam en stil in gebruik. Daarnaast maakt de wasmachine gebruik van stoom om vlekken effectief te kunnen verwijderen. Je kan de was zelfs op een uitgesteld moment laten draaien, handig toch? 

 

https://www.gereedschap-expert.nl/