Bcentral
Image default
Muziek

Waarom artiesten kiezen voor de DiGiCo mixing consoles

Breed assortiment van hoge kwaliteit

In de wereld van evenementen en audio is kwaliteit van apparatuur een must. Als jij gaat optreden dan wil je dat jouw publiek je moeiteloos kan horen en dat dit ook nog eens geweldig klinkt. DiGiCo weet dit en voldoet met al haar apparatuur en accessoires aan deze vereisten. Om deze reden is het merk zeer geliefd onder veel bands en artiesten. De grote keuze in accessoires maakt dat zij de mogelijkheid hebben om hun eigen sound te ontdekken en uit te dragen. Ook dat is iets waar veel waarde aan wordt gehecht. Dit brede assortiment heeft dus als resultaat dat veel optredens naar een veel hoger niveau gebracht kunnen worden.

DiGiCo ondersteunt de artiest op tour

Als jij als artiest veel op tour bent dan wil je graag dat jouw audioapparatuur daarvoor geschikt is. Als jij voor elke locatie een andere set moet gebruiken dan komt dit niet ten goede aan de kwaliteit van je gigs. DiGiCo weet dit en heeft daarom ingezet op de S series: een productlijn die speciaal is opgezet om draagbare modellen te realiseren die beschikken over alle opties die jij nodig hebt tijdens je optreden. Je kunt dus overal op de wereld heen zonder ook maar iets te hoeven inleveren op kwaliteit. De compactheid van de modellen uit de S series zorgen ervoor dat deze in vrijwel elke kofferbak past. De multi-touch touchscreens geven jou de maximale gebruikerservaring op elke plek op de wereld.

De veelzijdigheid van de DiGiCo SD series

Tot nu toe kwamen steeds de artiesten en de bands in beeld als het ging over de DiGiCo mixing consoles. Echter is dat zeker niet de enige doelgroep die het bedrijf bereikt. Sterker nog: vele organisaties en evenementenlocaties zijn ook gecharmeerd van de kwaliteit van de audioproducten van DiGiCo. Als je kijkt naar de SD series zie je dat deze top tier zijn in kwaliteit en flexibiliteit. Denk bijvoorbeeld aan grote sportevenementen of live broadcasts. Of aan theatervoorstellingen of concerten. Wat de vraag in deze evenementen ook is: de SD series van DiGiCo biedt de juiste oplossing.

Laat een expert op dit gebied u verder helpen

Een verstandige keuze zal zijn om samen te werken met een specialist op dit gebied. Er zijn vele verschillende modellen beschikbaar en in één keer de juiste kiezen is niet altijd even makkelijk. Er zijn talloze specs te vergelijken. Een specialist in de wereld van audio neemt jou mee in deze zoektocht. Op basis van hun kennis en ervaringen zal deze jou adviseren. Welk model je ook kiest: de mixing consoles van DiGiCo staan stuk voor stuk bekend om hun superieure kwaliteit in bouw en geluid.

https://www.ampco-flashlight.com/nl/kopen/merken/digico/