Bcentral
Image default
Aanbiedingen

Verbeter uw positie in de zoekresultaten met deze truc

Het online verkeer neemt dagelijks toe. Mede door deze ontwikkeling zien veel bedrijven potentie in het betreden van de online wereld. Echter is de concurrentie enorm, waardoor het belangrijk is de juiste strategieën toe te passen om de interesse van het verkeer te wekken.

Na veel onderzoeken blijken het aantal backlinks grote invloed te hebben op de plaatsing van uw website in de ranking. Door deze ontdekking streven bedrijven naar veel backlinks om zoveel mogelijk verkeer te benaderen. Maar wat zijn backlinks en hoe kom je eraan?

Wat zijn backlinks?

Backlinks zijn simpelweg verwijzingen van andere websites naar uw website via een hyperlink. Grote zoekmachines beschouwen de backlinks als aanbeveling naar uw website. Kortom, bij veel backlinks zien de grote zoekmachines uw website als relevant en zal de website hoger geplaatst worden in de zoekresultaten.

Backlinks behoren tot een oude internationale seo strategie binnen het algoritme van de welbekende zoekmachine Google. Backlinks geven niet enkel de waarde van een website weer, maar ook de populariteit en hoe waardevol de beschreven informatie op de website is.

Verandering in de beoordeling

Sinds de zogenaamde ‘Pinguin- update’ in 2013 kijken de zoekmachines, waaronder Google, niet enkel meer naar de hoeveelheid backlinks. Vooral de relevantie en kwaliteit is waardevol geworden voor de beoordeling. 

Linkbuilden door copywriters

Copywriters zijn gespecialiseerd in het samenstellen van artikelen en reclameteksten. Daaronder valt onder meer het opstellen van artikelen waarin hyperlinks (backlinks) worden verwerkt. De ervaren schrijvers zijn op de hoogte van de huidige regel- en wetgeving rondom de backlinks, waardoor u verzekerd wordt van sterke en geldige backlinks.

http://economy.nl