Bcentral
Image default
Particuliere dienstverlening

Relatiebreuk? Je bespaart moeite en tijd met online scheiden

Als jullie huwelijk niet meer werkt en jullie besluiten er een punt achter te zetten, kun je veel tijd en geld besparen met behulp van online scheiden. Scheidingen komen steeds meer voor, en de digitale wereld biedt nieuwe manieren om het proces tot een goed einde te brengen. Met een online echtscheiding kun je onnodige tussenpersonen voorkomen, en ben je zeker van een heldere communicatie. Dat voorkomt een hoop problemen en scheelt ook kosten. Wat online scheiden precies inhoudt, lees je hier.

Makkelijk online scheiden

Doordat er tegenwoordig zoveel informatie op het internet beschikbaar is, kun je veel antwoorden zelf vinden. Daardoor heb je bij online scheiden minder hulp van bijvoorbeeld een mediator, advocaat of rechter nodig. Het proces kan zo een stuk sneller verlopen en de kosten blijven laag. Je kunt bovendien zelf kiezen op welke manier je het best contact onderhoudt. Dat kan bijvoorbeeld via een WhatsAppgroep zijn, maar ook telefonisch of traditioneel per post. Als de communicatie maar soepel verloopt en bij jullie beiden past.

Maak gebruik van subsidie indien mogelijk

In veel situaties kun je een subsidie ontvangen waardoor het online scheiden je minder kost. Als je wilt weten of je in aanmerking komt en gelijk een online echtscheiding wilt aanvragen, kan dat bij de Echtscheidingswinkel. Ook wanneer je geen gebruik kunt maken van de subsidie wordt er een vast bedrag gehanteerd, hoe lang of moeizaam het proces ook is.

Ontdek alles over het proces

Ten eerste vullen jullie allebei de aanvraagformulieren in waarna er individueel en gezamenlijk contact met jullie wordt gezocht. Jullie worden tijdens de scheiding begeleid door een expert van Echtscheidingswinkel die de afspraken zorgvuldig op papier zet. Ook wordt berekend hoe hoog de alimentatie is en de stukken worden via de advocaat naar de rechtbank gebracht. Wanneer de echtscheiding eenmaal is ingeschreven bij de gemeente kan het proces al binnen enkele weken worden afgesloten. Zo snel verloopt dat!

https://www.echtscheidingswinkel.nl/