Bcentral
Image default
Woningen

Overweeg een gezellige vloer

Start met uw vloeren eerst en een laag knus comfort dat moeilijk te weerstaan is dit winterseizoen met zachte tapijten, shag karpetten en pluche kussens. Resista Soft Style’s Let’s Go in Larimer tapijt is de perfecte metgezel voor elke slaapkamer of woonkamer. Met de populaire casual styling van een gestructureerde Saksische constructie die geen voetafdruk laat zien, hebben deze zijdezachte vezels een diepe pool die zeker een frisse, uitnodigende uitstraling zal geven aan elke ruimte. Zijn ongelooflijke prestatie-slijtage omvat vlekbestendigheid, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over morsen als u gasten ontvangt voor een warme mok glühwein bij het vuur.

Voeg verhoogde sfeerverlichting toe

Als je eenmaal je knusse vloer hebt bedekt, creëer je de sfeer met opvallende verlichting. Mooie glazen kroonluchters en schitterende gouden lichthangers springen in het oog, maar wat is er nog beter? Een combinatie van de twee! Met Elk Group’s Construct 8-lichts kroonluchter in verweerd zink en helder kristal heeft u het beste van twee werelden. Combineer de glans van gedempt zink met lichtbrekend gekristalliseerd glas om verbluffende sfeerverlichting te creëren voor elke kamer van het huis. Ook een laminaat met een v-groef afwerking wordt vaak gekozen.

Gebruik prachtige tegel-achterwanden

Niets helemaal schijnt zo helder als een betegelde zilveren backsplash. Verbeter uw badkamer en keukenruimtes met de glinstering van zilver dit vakantieseizoen, ofwel met een zilveren bezaaid diamantmozaïek accentmuur in het hoofdbad of met een glinsterende, met hamer gemetalliseerde tegel achter het keukenfornuis. Soci’s Polar Arabesque-tegel combineert bijvoorbeeld de charme van ouderwetse patronen met eigentijdse metalen afwerkingen en koele zilvertinten.

Breng zilveren en gouden accentstukken mee

Ga naar decor om de finishing touch toe te voegen aan je elegante ‘glim and glam’-stijl. Spiegels met gouden rand, accenttafels, bronzen boekensteunen en kransen met juwelen gebruiken allemaal de neutrale kleurenpaletten van metalen accenten om uw ruimte prachtig af te maken. Het is een mythe dat metalen accenten niet met elkaar kunnen worden gemengd, aangezien veel metalen afwerkingen kunnen worden gecombineerd om uw interieur te verheffen. Goud en zilver kunnen elkaar bijvoorbeeld mooi aanvullen met goud dat de rijke warme juweeltinten in de kamer naar voren brengt, terwijl zilver het in evenwicht brengt met onderliggende koele grijs- en wittinten.

 

https://vloerenbaas.nl