Bcentral
Image default
Woningen

Opslagruimte Maastricht met mobiele self-storage

Opslagruimte Maastricht met mobiele self-storage Opslagruimte Maastricht nodig? Het kan natuurlijk voorkomen dat je tijdelijk extra ruimte nodig hebt omdat je ruimte te kort komt. Bijvoorbeeld door een ophanden zijnde echtscheiding. Maar ook een verkochte woning zonder een nieuwe en vervangende woonruimte kan een reden zijn. Je loopt dan het risico dat je je inboedel tijdelijk ergens anders moet opslaan. Of, misschien zoek je opslagcapaciteit voor spullen die je niet het hele jaar door gebruikt zoals seizoensgebonden voorraden. Ook een motor, surfspullen of duikuitrusting nemen veel ruimte in beslag. Je gaat dan op zoek naar een passende en liefst zo goedkoop mogelijke opslagruimte.

Wat zijn de opties voor tijdelijke opslag

Je hebt uiteraard meerdere opties zoals het huren van een loods of schuur, een garagebox, een self-storage of mobiele opslagruimte. Er zijn bedrijven en woningcorporaties die garageboxen verhuren. Deze zijn uiterst geschikt voor de opslag van een auto of boot. Ook een loods of schuur behoort tot de mogelijkheden voor dit soort opslag. Maar ga je meubels, een dierbare verzameling of andere spullen opslaan die je graag droog en afgesloten bewaart? Kies dan voor de huur van een self-storage of mobiele opslagruimte.

Wat kost opslagruimte Maastricht huren zoal?

De kosten voor de huur van opslagruimte worden door diverse factoren bepaald. De prijs wordt bepaald door het aantal vierkante en kubieke meters, dus de grootte van de opslag. Ook verwarmde of juist gekoelde opslag heeft invloed op de kosten. Maar ook de ligging. Ligt jouw opslagruimte in het opslagdepot op de begane grond of juist niet? Kun je makkelijk laden en lossen of juist niet. Heb je onbeperkte toegang? Bepaal dus eerst wat je daadwerkelijk nodig hebt voordat je een vorm van opslag kiest. Je gaat toch niet betalen voor elektriciteit, onbeperkte toegang en verwarming als je die helemaal niet nodig hebt? Huur ook alleen het aantal vierkante meters die nodig zijn. Wil je je meubels, verzameling of seizoensgebonden spullen zo voordelig mogelijk maar veilig en droog in de opslag hebben staan? Dan is de huur van een mobiele opslagruimte voor jou de meest ideale en voordelige oplossing.

Wat maakt mobiele opslagruimte Maastricht huren ideaal?

Opslagruimte Maastricht gezocht? Wil je graag weten wat de voordelen van mobiele opslagruimte zijn? We zetten hier een paar voordelen voor je op rij. Mobiele opslagruimte is een nieuwere vorm van self-storage. Echter, jouw opslagruimte wordt thuisbezorgd, opgehaald en opgeslagen. Je hoeft dus ook geen verhuisbus of aanhangwagen te huren. Je bespaart tijd met heen-en-weer rijden én geld op benzine. Je betaalt ook niet voor je locatie in het opslagdepot, onbeperkte toegang, elektra en verwarming als je daar toch geen gebruikt van maakt.

Bij Boobox mobiele opslagruimte Maastricht huren!

BOOBOX opslagruimte is de mobiele variant op self-storage. Je inboedel wordt voor de deur van je huis of bedrijfspand opgehaald en teruggebracht wanneer jij dat wilt. Het enige wat jij zelf hoeft te doen is inladen en Boobox vervoert alles naar je nieuwe huis of je tijdelijke opslagruimte in het Boobox depot. Je huurt al een Boobox mobiele opslagbox vanaf 69,- per maand. Opslagruimte Maastricht nodig? Kijk op de website van www.boobox.nl. voor meer informatie. Vraag eerst een vrijblijvende offerte aan, of reserveer meteen jouw Boobox opslagbox. Boobox is ook bereikbaar via telefoonnummer 0475-476319.

https://boobox.nl/opslagruimte-maastricht/