Bcentral
Image default
Aanbiedingen

Op zoek naar je ideale tv? Wij helpen je graag met je keuze!

Op zoek naar je ideale tv? Wij helpen je graag met je keuze!

 

Het is eindelijk zo ver, het is tijd voor een nieuwe televisie! Maar welke? Wij raden je aan je te verdiepen in de verschillende soorten en maten die er op de markt te vinden zijn. Het lijkt misschien eenvoudig, maar pas als je weet waar je op moet letten, koop jij jouw ideale televisie. Bekijk onze tv’s en zet alle onderscheidende factoren eens rustig op een rijtje.

 

Wat past er bij jou?

Het is belangrijk om te kijken welke televisie past bij jouw leefruimte en manier van televisie kijken. Wij kunnen ons voorstellen dat een kleinere ruimte baat heeft bij een compacter beeldscherm. Daarnaast is je bestedingsruimte bepalend voor de televisie die je uiteindelijk mee naar huis gaat nemen. Behalve de afmetingen van het scherm wil je uiteraard ook genieten van beeldkwaliteit en zou het fijn zijn als je nieuwe tv laag is in het verbruik van energie. Hieronder vertellen we je daar meer over.

 

Belangrijk bij je keuze!

Zodra je jezelf onderdompelt in de wereld van verschillende televisies, kom je al gauw achter een aantal verschillen. Uiteraard heeft iedere uitvoeren zijn eigen specifieke kenmerken. Hieronder geven we de belangrijkste verschillen weer:

  • Full HD, 4K of 8K beeldkwaliteit
  • Tv’s die variëren van 24 tot maar liefst 28 inch aan afmeting
  • Energielabel dat varieert van klasse A tot G
  • Smart TV, al dan niet voorzien van Bluetooth

 

Een haarscherp beeld

Hoe hoger de resolutie van een televisie, hoe meer details jij te zien krijgt. Ben jij tevreden met een full HD-scherm? Of ga je niet voor minder dan een resolutie van 4K of zelfs 8K? Iedereen maakt hier eigen keuzes in. De meeste mensen hechten waarde aan een haarscherpbeeld bij de keuze van een nieuwe tv. Bekijk op Piest.nl wat de mogelijkheden zijn op het gebied van haarscherp beeld.

 

Diepe schaduwen en levensechte kleuren

Wil je profiteren van kleuren die levensecht worden weergegeven en diepe schaduwen? Dan zoek je naar een HDR-televisie die naast prachtige kleuren ook een geweldig geluid laat horen. Let vooral op de termen: Dolby surround en Dolby Atmos. Hierdoor bereik je uiteindelijk een bioscoopeffect met je nieuwe televisie. Wie wil dat nou niet?

 

 

 

https://www.piest.nl/