Bcentral
Image default
Horeca

Mobiele smoothiebar op je werk

Het is officieel herfst! Het weer is omgeslagen en ook de Corona maatregelen zijn aangescherpt. Een goed moment om dus weer eens extra naar je weerstand te kijken.

Een ultieme mogelijkheid hiervoor is om je collega’s op het werk ondersteuning te bieden in de vorm van een mobiele smoothiebar.

Een smoothiebar met representatieve barman of barvrouw die met vers fruit, verse smoothies en verse sappen naar je werkplek of thuiswerkplek toe komt, hoe goed klinkt dat?. Shakes on Wheels helpt je hier graag bij!

Hoe werkt het?

Op het afgesproken tijdstip zie je onze bus voor rijden met de smoothiebar en bartender. De bartender bouwt alles ruim op tijd op de door jou aangewezen plek. Volledige ontzorging, je hoeft alleen even te vertellen waar de elektra aansluitpunten zijn, en vervolgens is het genieten!

Na deze fase kunnen je collega’s aanschuiven. Er zijn uiteraard verschillende smaken smoothies. Eén zoete, één romige en één wat frissere. Voor echt gezond ga je voor de groenste smoothies met veel groente en wat minder fruit.

Alles wordt vers en ‘live’ bereid voor joullie en de bartenders maken er altijd een vrolijk en fris geheel van.

Als iedereen een of twee lekkere smoothies op heeft is het tijd om af te ronden. Het afbouwen en opruimen neemt ongeveer 20 minuten in beslag en het wordt altijd spik en span opgeleverd.

Welke investering vraagt dit?

Op de website van Shakes on Wheels worden bedragen gecommuniceerd. De investering hangt af van het aantal smoothies, de tijdsduur van de klus en de afstand tot de vershal in Utrecht. Door hun jarenlange kennis en kunde in combinatie met de focus op smoothies en juices zijn zij de beste en voordeligste aanbieder van smoothies in Nederland en omstreken. Ze zijn zelfs in België actief.

Dus ga je ervoor om een smoothiebar huren? Grijp je kans!

http://shakesonwheels.nl