Bcentral
Image default
Media

Led scherm voor uw etalage

Wilt u ook dat uw winkel opvalt in een drukke winkelstraat? Dan is een led scherm in uw etalage de eyecatcher. Tegenwoordig zie je dat steeds meer grote ketens zich hier bewust van worden en er voor kiezen om een led scherm in de etalage of showroom te hangen. 

Productpresentatie via een led scherm

Vroeger zag je dat men veel poster in een etalage hing om bepaalde producten te presenteren. Echter is de omloopsnelheid van producten in veel branches zo hoog geworden dat er wel om de paar weken nieuwe producten moeten worden getoond. Dat zorgt voor heel veel drukwerk en werk om de posters te vervangen in de etalages.

Dit is de reden dat veel winkels overgaan tot digitale presentatie van de producten. Door een LED scherm in de etalage te hangen kan er met 1 druk op de knop andere afbeeldingen van producten worden getoond en een ander groot voordeel is dat er op dezelfde plek dus meerdere producten achter elkaar kunnen worden getoond door middel van een presentatie. Het is zelfs mogelijk om video’s af te spelen op deze led schermen. 

Video’s zijn bewegende beelden die heel veel aandacht trekken voor passerend publiek. Door hippe video’s te maken kan men publiek naar binnen trekken in de winkel en uiteindelijk uw producten verkopen.

Mesh led schermen

Ik zag laatst zelfs doorzichtige led schermen in een etalage hangen. Je zag dus van buiten een video vertoond maar als je in de winkel stond kon je van achter toch ook naar buiten kijken. Er zaten ruimtes tussen de LED’s. Hierdoor was er ook nog genoeg lichtinval vanuit de etalage in de winkel. Deze transparante LED schermen heten dus in de industrie Mesh led schermen.