Bcentral
Image default
Aanbiedingen

Kies voor uniek promotiemateriaal, zoals een re-board display

Global Creations is al ruim 20 jaar een deskundige specialist op het gebied van full-service visuele instore communicatie. Met een goede dosis creativiteit, een ruime kennis op het gebied van techniek en een moderne productielocatie, gaat het bedrijf geen uitdaging uit de weg. Heeft u een bedrijf en bent u geïnteresseerd in het promoten van uw (nieuwe) product, middels een unieke display, vervaardigd uit een materiaal als re-board, point of sale materiaal of andere shop in shop concepten? In dit geval kunt u met een gerust hart terecht bij Global Creations. Als strategisch partner, creatief ontwerper, technisch adviseur en efficiënt producent, levert de professional u een display of ander materiaal op maat.

Een display op maat, afgestemd op uw wensen

Wilt u een display, van re-board of ander materiaal, laten produceren, zodat u uw product in de spotlight kunt zetten? Maak uw wensen met betrekking tot het ontwerp van het promotiemateriaal kenbaar en de professionals ontwerpen voor u een display dat qua design perfect wordt afgesteld op zowel uw wensen als de eigenschappen van uw product. Zo bent u er van verzekerd dat uw product op de meest aantrekkelijke manier aan de rest van de wereld wordt gepresenteerd, wat de aandacht trekt van potentiële consumenten.

Ga in gesprek met de specialisten

Wanneer u kiest voor een re-board display, of promotiemateriaal vervaardig uit ander materiaal, dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Heeft u zelf al wat ideeën in uw hoofd die u graag wilt bespreken met de professionals van Global Creations? Of laat u het brainstormproces liever over aan specialisten met kennis van zaken? Waar uw behoeften ook liggen: u kunt eenvoudig contact opnemen met de medewerkers van het bedrijf. Zij vertellen u graag meer over hun aanbod aan producten en informeren u over de mogelijkheden in uw situatie. U vindt de contactgegevens op de website.