Bcentral
Image default
Woning en Tuin

Intura platdakraam

Met een Intura platdakraam ben je meer mans. Het platdakraam is er in vaste, elektrische en in beloopbare vorm.  Een Intura platdakraam kan beschikken over HR++ glas en heeft een sterk isolerende waarde. Ook kan gekozen worden voor Switch glas.

Natuurlijk daglicht verpakt in een uniek design

In vaste uitvoering biedt de Intura natuurlijk licht en dat steeds verpakt in een uniek design. De gebruikte kunststof is onderhoudsvrij en het frame is van gehard glas en sterk isolerend. Dit Intura platdakraam is er voor dakhellingen van tussen de 2 en 15 graden en in liefst dertien verschillende afmetingen. Het Intura platdakraam is onderhoudsvrij en de isolatiewaarde is erg hoog.  Zeer de moeite waard is ook het Intura platdakraam PGX A1 met led-verlichting een elektrisch te bedienen platdakraam dat wordt geleverd met afstandsbediening. Dit dak kan gemonteerd worden in een dakhelling tussen de twee en vijftien graden.

Steeds een innovatieve oplossing voor zowel hellende als platte daken

Veel onderhoud heb je niet aan dit dak vanwege het kunststof frame. Het Intura platdakraam wordt standaard met zeven voorgeprogrammeerde kleuren geleverd.  Bovendien kun je een aantal voorkeurskleuren programmeren. Verder valt het dak op door de lage emissie coating, gehard glas en een zelfreinigend gelamineerde binnenruit. Daarmee laat Intura zien telkens weer een innovatieve daglichtoplossing te hebben voor zowel de hellende als de platte daken. En dat voor zowel op je huis als op kantoor, waar gebleken is dat de productiviteit en concentratie van de werknemers bewezen groter wordt met extra daglicht en frisse lucht. Mensen voelen zich bovendien prettiger en ervaren een gevoel van meer welzijn.

Van de beste kwaliteit, duurzaam en zeer betaalbaar

Een Intura platdakraam heeft de beste kwaliteit, is duurzaam en zeer betaalbaar. Daarmee zorgt het voor een bijdrage aan een heerlijk klimaat onder de daken, waar je door een Intura platdakraam zo de sterren aan de hemel kunt tellen. Innovaties is de kurk waarop Intura drijft, en innovaties waren er de afgelopen jaren. Intura mag daarom best een voorloper geworden op het gebied van installatiegemak, isolatiewaarden en zeker ook design. Vanwege de innovatiedrang is het einde nog lang niet in zicht, en dus zal het Intura platdakraam zich steeds blijven ontwikkelen.  Intura baarde al eens opzien met de kleine Vista, een heel klein dakraam. Behalve vanwege de kleine dakramen, de kunststoffen dakramen, platdakramen en vlakke lichtkoepels zijn er bij de oplossingen van Intura ook tal van accessoires verkrijgbaar. Intura kan maatwerk leveren en biedt ook gewoon de mooiste daglichtoplossingen.

Intura doet helemaal niets onder voor de grote jongens

Het is heel erg snel gegaan met Intura, sinds de oprichting in 2015. Vanwege de innovaties heeft het sinds die tijd een vaste positie in de bouw in Nederland en België weten te bemachtigen. De producten voldoen aan alle keuringen en certificaten, iets waarop tegenwoordig scherp gelet wordt.  Intura is de jongste specialist in daglichtoplossingen, maar doet al lang niet meer onder voor de grote spelers op deze markt. Met een Intura platdakraam wordt altijd een aangenamere leefomgeving gecreëerd.

https://www.lichtkoepeltje.nl/intura-platdakraam-pgx