Bcentral
Image default
Aanbiedingen

Iconische Volkswagens

Volkswagen, vaak afgekort als VW, is het belangrijkste automerk van de Volkswagen Group. Volkswagen heeft twee modellen in de top vijf van de meest verkochte auto’s ter wereld ooit, namelijk de Volkswagen Kever en de Volkswagen Golf.

Kever

De oorspronkelijke Kever, zoals hij in de verre jaren dertig vorm krijgt, is het werk van Ferdinand Porsche, die zijn creatie omschrijft als ‘Ein Auto für Jedermann’ of ‘een auto voor iedereen’.

De Kever verovert de wereld. Tijdens de jaren zestig groeit hij in de VS uit tot een rijdend symbool van de hippiecultuur. Wereldwijd maar liefst 21.529.464 exemplaren geproduceerd.

Golf

De Golf bestaat bijna 50 jaar. De Golf is niet alleen het meest succesvolle model van Volkswagen, maar ook de meest succesvolle Europese auto ooit.

Naast een stoer design was de Golf altijd hét aangewezen model voor Volkswagen om technologische hoogstandjes te introduceren.

In 1974 werd de Volkswagen Golf onthuld. Deze Golf was zeer modern dankzij de styling van Giugiaro en de technische layout: de motor dwars voorin met voorwielaandrijving. Volkswagen was hier niet de eerste mee, maar het zette wel de toon in de klasse. De Golf was een stuk moderner dan Opel Kadett die nog rondreed op bladveren en achterwielaandrijving.

Volkswagen Modellen van nu

 

Volkswagens staan bekend om de  goede prijs/kwaliteitverhouding, betrouwbaarheid, hoogwaardige afwerking en – bij meer recente modellen – hun complete standaarduitrusting. Oudere modellen waren standaard vaak kariger uitgerust.

 

De meeste Nederlandse Volkswagens rijden nu nog op benzine, maar elektrische-modellen zijn sterk in opkomst. Populaire modellen zijn de:

Polo

De Volkswagen Polo is één van de meest populaire auto’s in Nederland. De nieuwste Volkswagen Polo is rijk uitgerust. Het instapmodel beschikt al over een uitgebreid multimediasysteem en veiligheidssystemen als voetgangersherkenning, afstandswaarschuwings- en noodremsysteem.

Volkswagen Polo Private Lease is de manier om een nieuwe voordelig in een Volkswagen Polo te rijden.

ID3

De ID3 is de eerste auto uit de elektrische ID reeks van Volkswagen. De reeks waarmee Volkswagen elektrisch rijden voor het grote publiek mogelijk wil maken. De ID3 is een betaalbare en betrouwbare elektrische Volkswagen met een modern design.

Betaalbaar en zorgeloos elektrisch is mogelijk via Volkswagen ID3 Private Lease

UP

De Volkswagen Up is dé perfecte stadsauto door zijn kleine formaat. Tegelijkertijd is de Up! een model dat zich qua rijgedrag en veiligheidsvoorzieningen kan meten met modellen van een maatje groter. Hierdoor is de auto ook comfortabel voor lange afstanden.

Stadsauto’s zijn populair in het private lease aanbod. Volkswagen UP Private Lease doet het al jaren goed. 

Elektrisch Leasen

Elektrisch leasen is met een opmars bezig. Als eerste in de zakelijk markt. Hierbij speelde het belastingvoordeel een grote rol. Maar nu groeit de de populariteit van de Private Lease Elektrische Auto ook snel onder particulieren. Mede door een subsidieregeling is het niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee.

 

https://leaseauto.nl/private-lease/volkswagen/