Bcentral
Image default
Woningen

Gemak dient de mens bij elektrische boilers van DAT.

Gemak dient de mens bij elektrische boilers van DAT.

Op een duurzame manier je water en je huis verwarmen? Dat kan super eenvoudig dankzij nieuwe DAT-Aparici ECO smart elektrische boilers.

De allernieuwste elektrische boilers van het bekende en betrouwbare merk DAT zijn uitgerust met een smart controller.

Een smartcontroller zorgt ervoor dat uw persoonlijke verbruik in kaart wordt gebracht en aan de hand van een bepaald algoritme programmeert de boiler zich zo dat er op de meest energiezuinige manier verwarmt kan worden. 

Deze DAT-Aparici ECO smart is te koop op de website van elektrischeboiler.eu en ze zijn in verschillende volumes te verkrijgen; 50 liter, 75 liter en 100 liter.

Van hetzelfde merk is er ook nog een ander model; de DAT-Aparici Eficiente elektrische boiler. Deze boiler is handig op plaatsen waar niet altijd voldoende stroom aanwezig is.

Je kunt namelijk kiezen voor verschillende wattages; een 800-, 1200 of een 2000watt. Perfect voor campings, zomerhuisjes of grotere projecten.

De DAT-Aparici Eficiente elektrische boiler is net als de DAT-Aparici Eco smart een energiezuinige boiler. Dit model is tevens uitgerust met een SMART controller die zichzelf programmeert voor een zo zuinig mogelijk verbruik.

 

Het contrast tussen de twee boilers zit ‘m in de vormgeving, de DAT-Aparici ECO smart is een rond model en de DAT-Aparici Eficiente heeft een strak, plat ontwerp, met een geringe diepte van 28 cm. Deze boiler kan gewoon in het zicht gehangen worden door het fraaie strakke ontwerp.

De DAT-Aparici Eficiente heeft 2 tanks, in elke tank zit een eigen anode en verwarmingselement. Zodoende is er minder warmte verlies en heeft de boiler een snellere opwarmtijd.

 

 

Allebei de elektrische boilers kunnen horizontaal of verticaal geplaatst worden.

De DAT-Aparici Eficiente is te te verkrijgen in; 30, 50, 80 en 100 liter. Beide elektrische boilers worden geleverd met ophangbeugels, aansluitsnoer, montageschroeven en een KIWA gekeurde inlaatcombinatie.

 

De boilers zijn voorzien van een energielabel A/B.

Dus wil je besparen op je stroomkosten zonder in te boeten op kwaliteit, gemak en luxe kiest u voor een van deze elektrische boilers.

Kijkt ook eens op de website van elektrischeboiler.eu voor verdere informatie over deze en andere elektrische boilers, elektrische CV’s of andere elektrisch aangedreven apparatuur.

 

https://elektrischeboiler.eu/categorie/dat-nofer-boilers/