Bcentral
Image default
Beauty en verzorging

Een gezichtsbehandeling bij de schoonheidsspecialiste

 

Ben je nog nooit bij de schoonheidsspecialiste Nijmegen geweest? Of ga je voor de eerste keer ee gezichtsbehandeling boeken? Dan wil vast graag weten wat je kan verwachten van een bezoek bij de schoonheidsspecialiste Nijmegen.

Hoe gaat een behandeling in zijn werk bij schoonheidsspecialiste Nijmegen?

Als je voor de eerste keer bij ons in de salon komt, gaan we wat vragen stellen, over wie je bent wat voor werk je doet, producten die je gebruikt en wat je graag wilt van de behandeling bij de schoonheidsspecialiste Nijmegen.  Daarna vertellen we kort wat we gaan doen bij een gezicht behandeling. Dat kan uiteenlopen van de huid verzorgen, het schoonmaken van de huid, anti-aging of juist huidverbetering. Voor al deze soort behandelingen kun je bij de schoonheidsspecialiste Nijmegen terecht. Daarna begint de schoonheidsspecialiste Nijmegen met een  uitgebreide reiniging, gezichtsbehandeling. Ook krijg je dan een doorbloedingsmasker, dit masker gaat prikkelen en als de huid in goede conditie is wordt deze zo rood als een tomaat, Afhankelijk van het huidtype gaan wat je hebt gaat de schoonheidsspecialiste Nijmegen na he masker de huid scrubben of gebruikt ze peeling om de huid nog meer schoon te maken. Daarna komt er een vervelend klusje, het een verwijderen van de mee-eters en ander oneffenheden in de huid. Ook kun de schoonheidsspecialiste Nijmegen  desgewenst de wenkbrauwen epileren. Als einde geeft de schoonheidsspecialiste Nijmegen een heerlijke ontspannende gezichtsmassage.

Extra opties

Wil je behalve de gezichtsbehandeling nog extra opties erbij nemen? Dat kan natuurlijk. Zo kun je nog kiezen voor een extra masker. Bijvoorbeeld een collageen, algen of ander voedend masker. Ook dit brengt de schoonheidsspecialiste Nijmegen weer op en dan duurt het even voordat het is ingewerkt. Ook deze behandeling wordt door de schoonheidsspecialiste Nijmegen  afgewerkt met een gezichtsmassage. Ook kun je kiezen om daarna nog make-up te laten aanbrengen door de schoonheidsspecialiste Nijmegen.