Bcentral
Image default
Sport

Chest oefening inclusief dumbells

In deze blog gaan wij kort in op een chest workout, de voordelen, en waarom het gebruik van dumbells extra goed is voor een zo goed mogelijk resultaat. Ben jij benieuwd? Lees vooral verder!

Waarom borstoefeningen doen in combinatie met Dumbells?

Nou, de combinatie hiervan heeft gewoon meerdere voordelen waar wij jullie niet van willen weerhouden. Indien er genoeg discipline en standvastigheid achter zit ga je het resultaat duidelijk zien. Zo krijg je immers ook die torso waar je al jaren van droomt. Natuurlijk ga je niet binnen 1 week het gewenste resultaat zien, maar je gaat wel merken dat je hiermee ook steeds krachtiger wordt. Dit kan er ook voor zorgen dat op het moment dat je een dipje terechtkomt je toch de motivatie behoud door te blijven gaan, omdat je al eens gezien hebt dat je het kunt. Een ander voordeel van het trainen met dumbells is dat je ze beide kanten onafhankelijk van elkaar kunt trainen, let wel op dat hier niet een te groot verschil in gaat ontstaan, hier kom je meestal in de beginperiode wel achter.

Mocht je nu gaan merken dat het je te veel energie kost en je daarna geen puf meer hebt om de rest van je work-out succesvol af te ronden? Probeer dan eens work-out pakket. Zo ben je van tevoren, tijdens en na je training optimaal voorbereid en kun je de energie leveren die je er in wil stoppen.

 

Beste borstoefeningen die er zijn?

Helaas er bestaat geen wondermiddel waarmee je door 1 keer trainen er al bent. Dit kun je alleen zelf bereiken door er keihard aan te werken. Een werkend trainingsschema is voor iedereen anders. Je daarom ook eerst beter kijken naar verschillende chest oefeningen met dumbells en dit een tijdje proberen om te kijken of dit daadwerkelijk voor jou helpt. Begin dan ook niet meteen te zwaar, maar kies een gewicht wat voor jou nog te doen is zodat je hier ook verder in kan groeien. Zo loop je dan ook niet de kans meteen in het begin tegen een blessure te lopen, omdat je alles veel te snel wilt doen.

https://https://kossonutrition.nl/5-beste-borst-oefeningen-met-dumbbells/