Bcentral
Image default
Woning en Tuin

Betonbanden voor de tuin

Betonbanden vormen een prima oplossing om perkjes en gazons hermitsch af te sluiten van het straat oppervlak. Betonbanden voor de tuin hebben de meest uiteenlopende afmetingen en zijn al dan niet in elkaar te schuiven. 

Betonbanden van Betondingen.nl

Nederlands grootste aanbieder van betonproducten, het bedrijf “Betondingen.nl” biedt een specialistische productlijn van opsluitbanden, dan wel betonbanden. Deze zijn in vele vormen en maten verkrijgbaar: van smal tot brede bielzen in de kleurschakeringen grijs-antraciet. Daarnaast kunt u direct uw molgoot bestellen of inritband. 

Betondingen.nl is scherp geprijsd en levert uw bestelling altijd z.s.m. af. 

Waarvoor dienen Betonbanden?

Betonbanden (of ‘opsluitbanden’) vormen de afscheiding tussen bijvoorbeeld de bestrating van je tuin en een plantenperk. De betonbanden vormen als het ware een ‘wand’ hiertussen. Betonbanden kunnen elegant dun zijn, of juist robuust breed. Met betonbanden kun je een mooie, sierlijke maar stevige afscheiding maken. Je kunt zelf kiezen voor een al dan niet speels effect door de betonbanden net een andere teint te geven dan de sierbestrating. 

Die stevigheid is enorm belangrijk om te voorkomen dat bestrating kan ‘uitdijen’. Door de afscheiding krijgt de bestrating geen kans om uit te zakken, of dat het zand wegspoelt onder de bestrating. Betonbanden dienen dus naast een optische verfraaiing, eveneens een noodzakelijke functie. 

Daarnaast zijn betonbanden eveneens geschikt voor een sierlijke omheining van perken, evenals borderstenen. Het is maar net waar je zelf persoonlijk voor kiest. Betonbanden kennen een glad oppervlak, waar borderstenen een ribbelig uiterlijk kennen. 

Vanzelfsprekend zijn betonbanden niet eenvoudig zelf te vervoeren, daarom is het gemakkelijker om bij de specialist te bestellen via de website. Bezoek hiervoor snel de website van Betondingen.nl

Bestelt u bestrating, vergeet dan niet de opsluitbanden / betonbanden hierbij te bestellen, om de bestrating optimaal te behouden. Hebt u vragen over uw bestelling, of hebt u gewoon advies nodig, aarzel dan niet om contact op te nemen met het team van Betondingen.nl

https://www.betondingen.nl/opsluitbanden/