Bcentral
Image default
Woning en Tuin

Welke kleur past het beste in jouw interieur?

De zon schijnt, de vakantie breekt voor veel mensen aan en dus is het tijd voor een metamorfose. Dit is dan ook de tijd van het jaar dat veel mensen hun interieur een metamorfose gaan geven. Maar hoe pak je dit het beste aan? Ga je alles vernieuwen of voldoet alleen een nieuwe kleur op de muren al? En voor welke kleur ga je dan? Deze en meer vragen stellen steeds meer mensen zich. Want gelukkig beginnen de meeste mensen niet klakkeloos aan de verandering van hun woonkamer, keuken of slaapkamer. Beginnen met een plan te maken is een goed idee.

Zo begin je met het inrichten van je woonkamer

Voor je meteen alle meubels aan de kant schuift en naar de bouwmarkt rent om een kleurtje uit te kiezen, raden we je aan om eerst even goed voor alles te gaan zitten. Wil je je meubels niet veranderen? Dan moet je de kleuren van je bank en stoelen goed in gedachten houden. Een blauwe bank en een knalrode muur matched namelijk niet erg goed. Kies voor kleuren die al bij je bestaande interier passen. Heb je dus een blauwe bank? Kies dan voor aardetinten en pasteltinten als beige, (gebroken) wit en bruin. Maar ook een blauwe kleur kan prachtig staan bij blauwe meubels. Maar kies dan wel voor een blauwe kleur die niet precies hetzelfde is. Anders wordt je ruimte juist té veel een geheel en vallen je meubels helemaal weg. En dat is ook weer niet de bedoeling.

Blauwe mozaiek tegels zijn helemaal in

Wil je ook nog eens een keer helemaal met de laatste trend mee gaan op het gebied van interieur? Ga dan voor blauwe mozaiek tegels. Mozaiek tegels zijn helemaal in en ze passen prachtig in iedere ruimte. Ja, ook je woonkamer. Blauwe mozaiek tegels laten je interieur helemaal tot recht komen. Het geeft daarnaast ook een echt vakantiegevoel, want deze kleur tegels wordt veel gebruikt in bijvoorbeeld Marokko en Spanje. Dus ga eens voor iets heel anders en creëer je prachtige, unieke woonkamer met blauwe mozaiek tegels. Of iedere andere kleur die bij je interieur past natuurlijk!

https://www.topmozaiek24.nl/mozaiek-tegels-blauw/