Bcentral
Image default
Wijn

Organiseer een wijnproeverij bij u thuis of sluit een wijnabonnement af

Als wijnliefhebber pakt u natuurlijk iedere kans aan om uw wijnkennis te verbreden en nieuwe smaakervaringen op te doen. Wijnhuis Oktober deelt uw passie voor wijn en is specialist op dit gebied. De wijnhandelaar, gevestigd in Breda, zag in 1974 het levenslicht en is door de jaren heen uitgegroeid tot de meest toonaangevende wijnhandel in de regio. Niet alleen biedt de wijnspecialist een ruim assortiment aan met diverse wijnen, ook voor het afsluiten van een wijnabonnement of het organiseren van een wijnproeverij bij u thuis, bent bij Wijnhuis Oktober op de juiste plek. Wilt u verschillende kwalitatief hoogwaardige wijnen, afkomstig uit verschillende landen leren kennen? Ontdek de mogelijkheden!

Een gezellige avond vol unieke smaakervaringen

Wijnhuis Oktober maakt het mogelijk een wijnproeverij bij uw thuis te laten plaatsvinden. Heeft u interesse in een gezellige avond met vrienden en familie vol smaakervaringen? Met De Thuisproeverij van Wijnhuis Oktober leert u over de vele technieken achter het wijnproeven, maakt u kennis met verschillende wijngebieden én breidt u uw wijnkennis uit. Het maakt niet uit of u een beginnende of een ervaren wijn-enthousiast bent: de wijnproeverij is de perfecte invulling van uw avond. Wat kunt u precies verwachten bij een thuisproeverij?

  • Proefinstructies
  • Aromawiel voor smaakherkenning
  • Proefformulieren
  • Wijnopener
  • Uitgebreide wijn- en streekinformatie
  • Kortingscode voor 5% korting

Overheerlijke wijnen met een goede prijs-kwaliteit verhouding

Als échte wijnliefhebber wilt u natuurlijk zoveel mogelijk verschillende wijn hebben geprobeerd. Met een wijnabonnement van Wijnhuis Oktober bereikt u dit doel. Het wijnhuis selecteert verrassende, overheerlijke wijnen met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, waar u zorgeloos van geniet. Het wijnabonnement is dé manier om uw wijnkennis te verbreden en uw smaak te ontwikkelen.

Ontdek de mogelijkheden

Heeft u interesse in het afsluiten van een abonnement, zodat u kunt blijven genieten van heerlijke selecties van wijn? Of wilt u (eenmalig) een wijnproeverij bij u thuis organiseren en een gezellige avond met uw naasten beleven? Waar uw voorkeur ook ligt: Wijnhuis Oktober neemt u graag mee in de wondere wereld van wijn. Bezoek de website van de wijnhandelaar en ontdek direct de mogelijkheden!