Bcentral
Image default
Woning en Tuin

Op zoek naar een sedumdak?

Bent u op zoek naar een sedumdak? Kies dan voor een sedumdak van NatureGreen! Wij zijn dé groendakspecialist voor alle groene dakbedekking. Wij verkopen verschillende groendaksystemen zoals sedumtrays en sedummatten, welke allemaal gemakkelijk door u zelf zijn aan te leggen. Onze prijzen zijn voordelig en de kwaliteit van onze daken goed- we worden niet voor niets door klanten beoordeeld met een 4.8/5.0 op Google! Daar zijn we natuurlijk trots op en we streven er dan ook naar om onze service voortdurend te blijven verbeteren. Dit doen we samen met onze klantenservice en adviseurs. Uw grijze dak omtoveren tot een mooie groene was nog nooit zo gemakkelijk!

 

Waarom een groen dak?

U vraagt zich misschien af, waarom zou ik kiezen voor een sedumdak? Is zo’n groen dak nou wel nodig? Bij NatureGreen geloven we dat sedumdaken veel waarde toevoegen aan e omgeving. De daken brengen namelijk veel voordelen met zich mee, die met name te maken hebben met hun bijdrage de lokale biodiversiteit, lagere omgevingstemperatuur en opslag van regenwater. Daarnaast voegen ze ook waarde toe aan uw eigen woning. Zo zorgen ze bijvoorbeeld voor een extra isolatielaag, waardoor uw energierekening lager uitvalt. Ook is de laag plantjes brandafwerend, verlengt deze de levensduur van uw dak en verhoogt deze de meerwaarde van uw huis! Een huis met sedumdak oogt namelijk duurzamer én mooier. Niet alleen u kunt dus genieten van de voordelen van het dak, maar uw omgeving ook.

 

Wat is sedum eigenlijk?

De naam zegt het eigenlijk al, een sedumdak is een type dakbedekking met sedumplantjes. Maar wat is sedum nou eigenlijk? Sedums zijn kleine vetplantjes, die veel regenwater in hun bladeren kunnen opslaan. Deze blaadjes zijn vaak dik en een beetje leerachtig, met een uitstekende interne wateropslag waar ze uit kunnen putten tijdens periodes van langdurige droogte. Daardoor zijn het planten die goed bestand zijn tegen verschillende en extreme weersomstandigheden, zoals droogte, hitte, vorst of zware regen. De planten hebben een soort beschermlaagje op hun blaadjes waardoor ze niet zo veel last hebben van deze weersextremen. Sedum vindt het ook niet erg om in de volle zon te groeien, en is daardoor geschikt voor alle soorten weer!

 

Gauw een groendak aanleggen

Wilt u dus gauw een groendak aanleggen, kies dan voor een groendak van NatureGreen! Wij halen onze daken vers van het land en bezorgen deze met onze eigen bezorgservice. Zo bent u altijd verzekerd van een levering die goed verloopt en die niet afhankelijk is van externe partijen. Wanneer u bij ons een bestelling plaatst verwerken wij deze zo snel mogelijk zodat we samen met u de bezorgdag in kunnen plannen. Wij raden u aan om deze te plannen één dag voor u het dak wilt gaan aanleggen, zodat u zeker bent van de beste kwaliteit! Heeft u nog vragen over uw groendak, of wilt u advies? Ook dan staat NatureGreen voor u klaar. Onze adviseurs gaan namelijk graag met u in gesprek. We hopen u gauw te mogen helpen!