Bcentral
Image default
Onderwijs

Op het gebied van zakelijke taaltrainingen behoort The Square Mile tot de top!

Een cursus zakelijk Engels, een beginnerstraining Nederlands voor expats en een opleiding technisch Chinees. Dit zijn zomaar wat voorbeelden uit het aanbod taaltrainingen van The Square Mile. De taalcursussen kunnen zowel klassikaal als online plaatsvinden. Soms gaat het om grote groepen deelnemers, andere keren om individuele opleidingen. Voor de training alvast uw taalniveau testen? Dat kan op www.thesquaremile.nl.

Blije en tevreden klanten daar draait het allemaal om bij taleninstituut The Square Mile. Zo lezen we op www.thesquaremile.nl: “The Square Mile doet al het mogelijke om tevredenheid te garanderen. Om de twee jaar laten wij onze dienstverlening keuren door onafhankelijk meetbureau CEDEO. En al 16 jaar lang halen wij een score van bijna 100% procent klanttevredenheid! In 2021 is het CEDEO-keurmerk van The Square Mile voor de 8e keer op rij verlengd met twee jaar.”

Wat betekent dat nu precies: CEDEO-erkenning? Heel concreet het volgende:

  • 80% of meer van de klanten is tevreden tot zeer tevreden;
  • de tevredenheid betreft de dienstverlening, de samenwerking en de uiteindelijke resultaten;
  • de klantbeoordeling is actueel; elke twee jaar wordt het certificaat na een intensieve keuring vernieuwd.

De CEDEO keuringsmeesters richten zich op opleidingen, cursussen, trainingen en andersoortige HR-diensten. Om onderworpen te worden aan de erkenningsprocedure moeten instellingen zelf aankloppen bij CEDEO. Het onderzoek dat vervolgens plaatsvindt, is diepgaand en kritisch. Er worden zowel kwalitatieve als kwantitatieve normeringen aangehouden. In het uiteindelijke klanttevredenheidsonderzoek zijn de gegevens van de geïnterviewden geanonimiseerd.

Naast The Square Mile zijn dit een paar voorbeelden van bedrijven die in het bezit zijn van de CEDEO certificering: Achmea Academy, Erasmus Academie, Stichting Leger de Heils Welzijns- en Gezondheidszorg, The University of the Dutch Caribbean, Universiteit Twente en VUmc Academie. Voor de volledige lijst verwijzen we u naar https://www.cedeo.nl/Aanbieder.

The Square Mile is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding en conformeert zich aan de gedragscode van de raad. Die code bevat de volgende beginselen.

  • zorgvuldigheidsbeginsel
  • rechtszekerheidsbeginsel
  • redelijkheidsbeginsel
  • betrouwbaarheidsbeginsel
  • kenbaarheidsbeginsel
https://www.thesquaremile.nl