Bcentral
Image default
Alarmsysteem

De mobiele camerabewaking is erg handig

Gebruik maken van de strikte mobiele camerabewaking is voor iedereen aan te raden. Je wilt natuurlijk niet terecht komen in een situatie waarbij al je spullen worden gestolen en je daarna ook nog gen eens een idee hebt wie het was. Uiteraard is de eerste prioriteit hierbij het zorgen dat de inbrekers überhaupt niet eens aan de slag gaan in jouw woning, maar dat is helaas nog niet zo gemakkelijk. Hetgeen wat wel erg goed helpt, uit ervaring is dat gebleken, is het inzetten van een mobiele camerabewaking of een alarm. Het beste daarin werkt nog een combinatie daarvan. Waar je hierbij wel rekening mee moet houden is dat je ze wel redelijk in het zicht hangt, zodat er wel kennis is van de camera’s wanneer de inbrekers gaan oriënteren op de woningen. Ze moeten uiteraard denken dat ze worden gepakt als ze hier gaan inbreken. Ze zullen jouw huis dan niet zo snel als een doel nemen. 

Inbrekers

Maar wat daarbij ook weer het gevaar is, dat zij de mobiele camerabewaking vernielen, om zo toch te kunnen inbreken. Daarom is het aanbrengen van een mobiele camerabewaking een zeer goed plan m in combinatie met een alarmsysteem te doen en een deel van de camera’s in het zicht te plaatsen en een deel te plaatsen op een plaats waar ze niet opvallen. Daarnaast is het plaatsen van een sticker op je raam en ook bijvoorbeeld nog op je deuren met een waarschuwing dat er camera bewaking aanwezig is. 

Afleiden en weghouden

De mobiele camerabewaking is dus niet alleen een afleidingsmanoeuvre, maar daarnaast zorgt het er ook voor dat de inbrekers zich gaan afvragen of het wel waardevol genoeg is om jouw huis te gaan leeg halen met het risico dat ze worden opgepakt en gesnapt. Dan doen ze dat liever ergens anders.