Bcentral
Image default
Business / Directories

Blanco stickers op rol kopen

Blanco stickers op rol kopen?

Blanco stickers op rol zijn ideaal om als product etiket, adresetiket of prijssticker te gebruiken. Bovendien kunt u zelf de etiketten bedrukken met een etiketten printer. Uiteraard kunnen wij de etiketten ook voor u bedrukken. Van 1 kleur tot een full colour opdruk. Heeft u zelf nog geen ontwerp dan kunnen wij u ook hierbij helpen.

Etikettenplaza levert verschillende materialen en kleefkrachten voor blanco stickers op rol. Van belang is te weten voor welke toepassing het etiket gebruikt zal worden. Voor binnen gebruik is papier vaak een goede oplossing. Hoeft het etiket niet lang leesbaar te zijn dan kunt u kiezen voor een thermisch materiaal. Moet het etiket echter water- of krasbestendig zijn dan is kunststof juist weer een goede keuze.

Waarom Etikettenplaza.nl?

Ons assortiment is samengesteld uit de beste merken waarmee al jarenlange ervaringen zijn. Hierdoor kunnen wij u de hoogste kwaliteit gecombineerd met de beste service aanbieden voor een eerlijke prijs. Klanten mogen van ons altijd een persoonlijk benadering en onafhankelijke adviezen verwachten.

Bereikbaarheid is het allerbelangrijkste voor een klant. Onze medewerkers staan u daarom altijd graag te woord om u te helpen en ondersteunen daar waar mogelijk bij uw vraag. Omdat ondernemen niet stopt na kantooruren proberen wij ook (indien mogelijk) buiten deze tijden bereikbaar te zijn. Wij zijn bereikbaar via telefoon, e-mail of offerte formulier. Uiteraard komen wij ook graag bij u langs om persoonlijk uw vragen door te nemen.

Ons streven is om samen met u de beste keuze te maken zodat u kunt profiteren van onze scherpe prijzen en snelle leveringen. U zult begrijpen dat wij niet ons gehele assortiment op deze site hebben staan. Ontbreekt er iets wat u toch graag zou willen weten of bestellen neemt u dan gerust contact op. Wij helpen u dan graag verder.

https://etikettenplaza.nl/blanco-stickers-op-rol/