Bcentral
Image default
Business / Directories

Wat kan een animatiefilmpje voor jouw bedrijf betekenen?

Wat kan een animatiefilmpje voor jouw bedrijf betekenen?

Animatie filmpjes zien er leuk uit. Maar als ondernemer gaat het jou er niet zo zeer om dat je een flitsende indruk achterlaat. Het gaat jou vooral om resultaat. Elke investering moet zijn geld opbrengen. Zijn animatiefilmpjes een zinvolle investering voor jou? Daarover gaat dit artikel.

Waar kun je een animatiefilmpje voor gebruiken

De kracht van animatiefilms is dat ze de kijker op een natuurlijke wijze aanspreken. Doordat gesproken woord gecombineerd wordt met beweging en geluidseffecten is animatie een effectieve wijze voor storytelling. Welk verhaal je ook te vertellen hebt, het kan met een animatie. Overheden gebruiken animatie om beleid duidelijk te maken. Grote bedrijven gebruiken het voor interne communicatie (strategie). Maar je kunt animatie ook gebruiken voor onderwijs, of om de voordelen van een product duidelijk te maken. Animatiefilmpjes zijn enorm veelzijdig.

Welke doelgroep kun je met animatiefilmpjes bereiken?

In Nederland is 95% van de bevolking online. Dat betekent dat je bijna iedereen kunt bereiken met een online animatie video. Wel moet je ervoor zorgen dat je animatie video passend is bij de doelgroep. Dat vereist kennis van marketing communicatie. Gespecialiseerde bedrijven kunnen je daarmee helpen.

Waar kan ik mijn animatie video inzetten?

Je kunt je animatie video gebruiken op je eigen website, op je social media kanalen. Goede kans dat je animatie video door mensen gedeeld wordt. Daarmee bereik je een enorm publiek, dat je normaal gesproken misschien niet zou bereiken.

Ook op beurzen of bij (klant)bezoeken is een animatie video een welkome toevoeging aan je presentatie. Bij beurzen geeft het wat reuring (vooral fijn bij wachttijd), bij een klantbezoek geeft het een onderbreking en presenteer je je verhaal in een andere vorm.

Animatiefilmpje: een goede investering

Je ziet, animatiefilms zijn veelzijdig en effectief. Het mooiste van het verhaal is de investering: die valt 100% mee.  Bij Donker Media uit Eindhoven krijg je voor een beperkte investering een animatiefilmpje video op maat. Wil jij een animatie laten maken? Neem dan eens contact met ons op voor een kennismaking.

https://donkermedia.nl/animatiefilmpje/

Gerelateerde artikelen

Geef je kinderen een trampoline cadeau!

Goedkope nespresso alternatief

Hoger in Google komen Arnhem?