Bcentral

Refurbished iPhone 5S is dat echt goedkoop?

By , december 22, 2017

Een refurbished iPhone kopen kent aanzienlijk vele voordelen. In dit artikel leggen we je graag de voordelen uit, zodat je weet waarom het kopen van een refurbished iPhone 5S verstandig is. Ook geven we je tips voor het kiezen van de juiste refurbished aanbieder.

Zorgvuldig gecontroleerd & gereviseerd

In de meeste gevallen wordt een refurbished iPhone 5s altijd goed gecontroleerd. We zeggen in de meeste want per refurbished aanbieder kan er een flink verschil zitten in de kwaliteit van de iPhones. Kies je voor Forza Refurbished? Dan ben je gegarandeerd van hoogwaardige kwaliteit. Bij Forza Refurbished worden iPhones namelijk gecontroleerd op meer dan 50 verschillende punten. Tevens beschikt Forza over een speciale robot.

Het levert geen BKR-registratie op

De Telecomwet in Nederland is flink veranderd. Zo is het voor telecomproviders per 1 mei 2017 verplicht of potentiële klanten kredietwaardig genoeg zijn om een telefoonabonnement af te sluiten. Het kan zelfs een BKR-registratie oplevert, dit kan nadelige gevolgen hebben voor een maximaal te lenen hypotheekbedrag bij je bank. Natuurlijk zit je hier niet op te wachten. Wees verstandig en kies voor een refurbished iPhone 5s. Hierdoor krijg je geen BKR-registratie.

 

Robot biedt unieke kwaliteitsgarantie

Forza maakt een groot verschil binnen de refurbished markt. Het bedrijf beschikt namelijk over een speciale robot voor het controleren van de iPhones. Dankzij deze robot kan er een unieke kwaliteitsgarantie worden geboden. Een refurbished iPhone 5s 16GB zwart van Forza Refurbished wordt op meer dan 50 verschillende punten gecontroleerd. Eventuele kapotte onderdelen worden vervangen door nieuwe.

In conclusie

Wil je graag zeker zijn van een uitstekende refurbished iPhone? Ga dan voor een refurbished iPhone 5s van Forza Refurbished. Je ontvang standaard 2 jaar garantie. Daarnaast vind je ook nog eens de scherpste prijzen voor de beste kwaliteit.

https://www.forza-refurbished.nl/apple-iphone/5s/