Bcentral
Image default
Marketing

Links uit uw eigen netwerk en verwijzingslinks per link

Als er iets heel interessants wordt gepubliceerd door het persbericht, is er een goede kans op een automatische verspreiding van het bericht in alle mogelijke openbare kanalen en andere portals, omdat ze het bericht opnemen en verder verspreiden. Daarom is de verwijzing in het begin, dat voor persportals alleen iets heel interessants, nieuw of speciaal wordt aanbevolen. 

Links uit uw eigen netwerk en verwijzingslinks per link 
Links van het eigen netwerk en aanbevelingslinks zijn naar mijn mening. Ieder van ons is actief in sommige netwerken en onderhoudt daar zijn contacten. Dit kan Xing, Google Plus, Linkedin, Twitter, Facebook, StudiVZ of wat dan ook zijn. Als u een groot netwerk bezit, neemt u waarschijnlijk de eerste stappen om koppelingen te maken. Met de mensen in zijn netwerk, je bent eindelijk bekend, heeft meestal dezelfde interesses en er is hoop op backlinks in plaats van andere mogelijkheden. De drempel om te smeken om links hier is vaak lager dan elders en het slagingspercentage is meestal hoger (wat ook afhankelijk is van de kwaliteit van de inhoud). Als mensen uit uw eigen netwerk de website in het algemeen of artikelen in het bijzonder goed vinden, zullen ze ze graag linken en ze ook aanbevelen in hun eigen netwerk of misschien zelfs op de website onder Partners, Interessante links of iets dergelijks. 

Meer informatie 

Sponsoring
Afhankelijk van het gebied waarin u zich bezighoudt met het onderwerp van uw site en welk budget beschikbaar is, bestaat de mogelijkheid om linkbuilding te ondersteunen door middel van zogenaamde sponsoring. Dit zijn indirect betaalde links naar websites van evenementen, conferenties of fondsenwervers. Daarop krijgt u de mogelijkheid om een banner of een logo te plaatsen met een directe link naar uw eigen website. Afhankelijk van hoe bekend zo’n evenement of donatiecampagne is, des te beter het scoort in de SERP’s, die op hun beurt een positief effect kunnen hebben op uw eigen website door naar een dergelijke pagina te linken. Vooral als het onderwerp zich in het juiste gebied bevindt en een eigen pagina biedt voor de bezoekers toegevoegde waarde. Linkbuilding via sponsoring is meestal vrij duur. 

https://duitsewebsite.nl/

Gerelateerde artikelen

Elektrische boilers maken het verschil.

Sterke content creƫer je zo

Hoe bouw je een conversiegerichte website?